Megtartom.
szint ide vagy oda, %-aban nagyon ritkán mozgott (inkább csak egetrengető hírekre) 1 % felett napon belül. Ha má r0,6 volt akkor azt mondtuk, hogy igen...
AUDJPY meglehetősen sajátos cucc. Indexkövető devizapár - mozgásával egy az egyben a tőzsdemozgásokat reagálja le. Arra megy, amerre az snp 500. Ha shortot v longot indítunk benne, nem árt gondolni rá, hogy ezzel egyben az snp index irányára spekulálunk.
de más szinteken volt akkor az usd azért...most már egy picit kezdi tényleg túlzásba vinni...
Akkor jó neked.
Mert ez mit magyaráz:
usa piacok emelkedését
vagy eurusd agyonütését illetve tegnapi emelkedését
olaj és nyersanyagok szintentartását
audjpy (meg más jen párokat is, bár azokat nem nézem)
szóvel ez valamire jó, de nem magyarázat szerintem globalice...
Mondjuk nem is várom el a piactól :DDD, hogy a mai bux és dax long zárást további emelkedéssel honorálja, mikozben van eufhuf shortom, olaj short és eurusd long is.
Azt hittem, ha keresztbe állok legalább az egyik hoz, de hogy mindekttő vigyen azt nem gondoltam volna.
Na mindegy van rá 3 napjuk, hogy eldöntsék, hogy mi legyen az irány..
Itt a magyarázat, hogy értsem.:)
Trading commentary
17 February 2010
FX Closing Note: More hawkish than expected FOMC
John J. Hardy, FX Consultant, Saxo Bank
FX Closing Note: More hawkish than expected FOMC
After yesterday's surprisingly dovish speech from the new Minneapolis Fed president Kocherlakota, who fretted employment conditions, the Fed developments today pushed bonds in the opposite direction. First, the FOMC meeting minutes today revealed that some officials were pushing for the unwinding of the Fed's balance sheet with asset sales "in the near future". This is somewhat in contrast with Bernanke's recent testimony to congress, in which he stated that asset sales were not expected in the near term. There was also discussion of widening the spread between the discount rate and the fed funds rate to 50 bps from its current 25 bps, as well as the idea that it would "soon" be time to move on the discount rate and to shorten the term of discount window loans to overnight.
In addition to these developments, we found out today the identity of at least one of those proponents for a trimming of the Fed's balance sheet (from the FOMC minutes), as the Fed's Plosser was out strongly indicating today that the Fed should sell its assets sooner rather than later and that careful choices and courage are needed to avoid inflation. He even complained about the "extended period" language in the Fed's official monetary policy statement. All of this added up to a rout in the bond market, which pulled the USD higher across the board and pushed the JPY back weaker. The jury is still out on the direction in bond markets, where the next big focus is next weeks' treasury auctions, which will include an auction of 30-year TIPS, and 2-, 5-, and 7-year notes.
Chart: EURUSD
A stark rejection of yesterday's rally raises the bar for the EURUSD bulls today. 1.3530 is the low for the cycle.
"De ugy emlékszem valamikor régebben volt tőzsdei emelkedés dollár erősödéssel együtt...... "
Volt. A tavaly december és az idei január első fele erről szólt.
Pedig így lett....az én szaros eurhuf longom sem javult....ha február végéig sem javul, akkor pár xxxK eur ingyen elvihető:)
igen, a nem értés még nem baj. A baj, hogy én azt hittem, érthetően fognak viselkedni. És mivel volt mit kockáztatni, szép tágra húzott szopokkal (elütöttem, de igy hagyom, mert igy helyesebb stop helyett :D), abból is jó sokkal, és erőltetve ami nem megy, a napi nyerőn túl daráltam. Hát, mit csináljak, phasz voltam. Megsemmisítettem jó pár napi munkámat.
Hihetetlen, hogy ebből sosem lehet "kinőni"...
Tanuljatok belőle, nem lehet elégszer mondogatni magatoknak: Ha nem megy, hagyni a p.-ba az egészet, de nem nyerőn felül veszteni!
Keresek egy mézes csuprot...
A mai napban sok mindent nem értek. Pl. a jen száguldását, az olaj visszahúzását, font erejét az euróval szemben.
minipozit meghagytam belőle. Nem volt ma kockáztatható nyereségem.
Hát, őszintén szólva ez egy k.-ra balul sikerült napom volt. Hosszú idő után. :(
Mindegy, holnap uj nap.
Ez a "nem tudnak esni" tipikus esete, ami több okból nem értek, ebből az egyik a devizapiac mai viselkedése, a másik meg, hogy ékelődni látom óráson a kinti indexeket.
Én nem zártam. Max. viszi a napi nyereségem egy részét, bár remélem, hogy nem így lesz.
behalok, ha DJ napi csúcson, eur usd meg majdnem napi mélyponton zár.....
Na az még nekem se.tegnap esti 1.3768-as sortom,ma de 40pip pluszban,40es követőt rá majd elmentem melózni.Persze 1 óra múlva kiütötte és azóta is csak esik:-(((
De ha nem rakok akkor meg ugrik megint 1 számla.
én azt látom, h. e percben is emelkednek az amcsi indexek, még az eur/usd képtelen pár pipet korrekciózni is, a mai hatalmas esése után.
Ez csak egy fantáziarajz,de a berajzolt ellipszisekben,a csatornán kívül fordultak a tőzsdék........a csatornán belül pedig kiegyensulyozott trendben emelkedtek a tözsdék......
Most elméletileg csatornaaljnál vagyunk.....
http://kepfeltoltes.hu/view/100217/EURUSD_NAPI_2002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg