Igen. De ezt korrektül be is irom, hogy demon kereskedik és hol nyit. Mivel nem állítottam be hozzá megerősítést, van hogy később észlelem a pozit.
2 lottal meg azért, mert 0,1 lotot állítottam be hozzá, de azzal nem foglalkozik :))))))
Igen. De ezt korrektül be is irom, hogy demon kereskedik és hol nyit. Mivel nem állítottam be hozzá megerősítést, van hogy később észlelem a pozit.
2 lottal meg azért, mert 0,1 lotot állítottam be hozzá, de azzal nem foglalkozik :))))))
na jó, 4-5 pip sztem nem szép, sőt, gyakorlatilag nem mérhető
de igaza lett. 1,36052-n zárta a stop. Ennél nagyobb nyerőben is volt, de 2 lotnál ez szép pénz....
akkor jó nekem a tesco gazdaságos. 80-as követő megy rajta...
ÁÁÁ nem ingyenes :( De most akciós!!
650$ helyett 125$!!! vajon miért???
ha ingyenes mindenképpen. Demon ez is kiélheti magát...
Tesco gazdaságos robotom bekötött egy eurusd shortot 1,36098-on.
na jó akkor maradjunk abban h ezek a pozik vannak :D:D:D
egyenlőre ez tényleg emlitésre sem méltó :D
Hát... ez nem kereskedés eddig. Nyitottam egy eurjpy longot, a próba kedvéért. Az eurchf longomat már "kiülöm" amíg intervencióval, vagy a nélkül, nem zárhatom az általam gondolt szinten.
Szia lilia!
Kis kínaiak még józanodnak, amcsi ünnepel én meg csak skalpolgatok
:D eeejj rem meggyógyultál már :D
én eur usd long, hajnalban zártam a shortjaim eur usdben :D
Economic Data: Japan Q4 GDP out at +1.1% q/q vs. +0.9% expected; +4.6% y/y vs. 3.5% expected and 1.3% last
1,46504-től én is longban vagyok. De mivel nem voltam a gépnél, és követőt nem raktam, valamint a limitet 1,48995-re raktam, így az 1,47-es felszúrásnál nem zártam. Majd a következő már remélhetően erősebb lesz, és meg is tartják azon a szinten.
Remélem is, mert nagyon elcsesztem a mohóságommal vettem még hozzá csak nagyon rossz helyen ! :(
Remélem ezt +1-2X eljátsszák :)