Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#195293 Euroman Előzmény: #195268

ebben igazad van...én nem tudom, nem voltam és nem is leszek soha vállalkozó...tolmácskodni szoktam, de azt is svarcban....bár amelyik vállalkoásnak elindulni sincs pénze, az állandóan retteghet, hogy melyik kintlévőség vagy éppen csődbe menő partnere rántja magával...ha ezt még esetleg jelzálogra is csinálja, akkor megy a vállalkozás, meg az otthon is a levesbe...én sosem tenném. Semmiben nem érzem magam olyan jónak, hogy engem választanának az emberek, ha meg nincs ügyfél, akkor minek a vállalkozás. Mondjuk rendes szakmám sincs, csak 3 diplomám :((((

Re: CHFHUF

#195277 Amatoregy Előzmény: #195273

Érdekes ez a pszáf is. Amikor kijöttek a jen alapú hitelekekkel (25 éves árfolyam mélyponton) és a chf is hasonló helyen volt (140 körül) akkor hallgattak. Majd amikor beállt piaci szintre akkor hőzöngeni kezdtek...

CHFHUF

#195273 Suby66

khm...nekem csak az autó lízingelt 2008 dec vége óta (10% belépő, 7 évre, CHF elég jó HUF árfolyamon).

mákom volt...2 héttel később betiltották az ilyet (PSZÁF).

már voltam több hónapig árfolyamnyereségben, max ha sok kezd lenni a bukta kiszállok...

ui. ha bejön a hyper-infláció, ingyé lesz :D

#195268 lackok Előzmény: #195263

Ebben egyetértünk.

A vállakozásoknak viszont szükségük van induló tőkére és hát vállakozásokra is szükség van, hogy ne maradjon parlagon a sok dolgos magyar kéz.

Az már más kérdés, hogy sok kéz úgy szereti ha nem csinál semmit...:(

#195263 Euroman Előzmény: #195256

nekem nem volt és soha nem is lesz, pedig az átlagos magyar férfi életkor 2/3-nál tartok, negyvenes éveim közepén....pedig 2008 előtt nagyon tukmálta a bank, mert tűrhetően keresek és komoly megtakarításom is volt náluk, amíg mindent ki nem vettem...

amit nem tudtam, tudok megengedni magamnak megtakarításból az nem kell...inkább szerényen élünk, de a bankokat nem hízlalom, nem izgulok havonta azon, hogy ha feldobom a bakancsot, a család miből törleszt.

#195259 Amatoregy Előzmény: #195256

Ha kap eszi, ha nem kap nem eszi.. (Vagy ezt egybe kell írni?)

Miért csökkentette valaki a hitelkamatokat?

CHF-ben alig finanszíroznak és kamatcsökkentés se volt. Most akarom átírni a 2008. szeptemberi levelüket amiben a Mo alapkamatra, a CHF alapkamatra és cds felárra hivatkoztak kamatemeléskor. Kiegészítem a csártjukat és visszaküldöm.

Kutyaharapást szőrivel..

Kiváncsi vagyok mit szólnak...

#195249 Euroman Előzmény: #195241

ja...ez is egy vicc...remélem sokan kiveszik, aztán hazaviszik inkább....a valós infláció meg 10 %....2008 októberében nem léptem vissza hufba, mert teljes csődre, befagyó betétekre és az ehhez tartozó 300-350-es árfolyamra vártam...márciusra megjött, jó volt...aztán nyárig még volt 1-2 jó lehetőség...a nyár szar volt, bár lehetett olcsón eur-t venni...november elején és december közepén még volt egy-egy kis lehetőség, aztán gyorsan visszaszálltam, mert január elejére nagy esést vártam...azóta a kereteimet nem tudom bővíteni, mert nincs miből, mozdulni meg nem tudok, mert nincs mozgás....március 15 és a kampány hajrája talán segít...én egyáltalán nem érzem stabilnak sem a magyar gazdaságot, sem a politikát, ezért egyszer talán csak fordul a hangulat....ezt most matgab szituáció, ha hufban lennék tuti másképp alakult volna...

#195238 Euroman Előzmény: #195229

az szép....de rajtam nem segít...nekem csak az eurhuf long lenne jó....névértéken vagy veszteséggel nem szállok ki, mert úgysem raknám másba a pénzt....így csak várok....az év folyamán talán annyit hoz, mint egy bankbetét, egyszer csak megbillen a huf...

#195221 Kriszti@n Előzmény: #195209

nem vagy vele egyedül.eu-ban ülök usd vagy gbp helyett .certibe pedig ezen a szinten nem szállok be...

#195209 Euroman Előzmény: #193818

na látom ez már senkit sem érdekel...lassan engem sem, csak az a kár, hogy 2 hónapja egy kanyi vasat sem tudok vele keresni....már a sávon belül sem mozog, csak áll egy helyben....nekem egész vagyonom eur-ban....soha nem is lesz már másban, csak néha szar magyar váltópénzben, amíg vissza nem megyek megint ebbe...usd jobb választás lett volna, de nem hittem benne.

amikor írtam annyit volt…

#193818 Suby66

amikor írtam annyit volt...

most 271.7 ért adják

#193807 xrozikax Előzmény: #193789

felszúrt 271,68-ra de mindegy is mert nem ez számit, hanem az irány csak nem értettem honnan veszed az adatokat

#193782 Euroman Előzmény: #193749

USD jól dönget a huf-fal szemben! Csak így tovább! Merrill-BofA meg menjen a francba a hülye feldumájával....úgy látszik sok huf-on ülnek!

#193755 -sabe Előzmény: #193749

Uh, ha már Kínát emlegetted... csak nagyon offtopic lesz itt... Hallom Obama leszervezett egy meetinget a dalai lámával, a kínaiak nem fognak tapsikolni örömükben