Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#192225 Amatoregy Előzmény: #192219

csak érdekesség az indikátor fanoknak..

M_candles.mq4.

órás gyertyákat rajzolja kisebb időtávon...

#192219 Kardj Előzmény: #192217

most olyaaaan vaaagy mé nem hiszed el h mondaná ő de a hó miatt..... :D:D:D:D:D

és a videokonfi csak az eu pü miniszterek között divat. . . szal azéé ha akarna elő tudna adni vmit nem csak egy pps file-t átdobni nekik a semmiről h itt van ezt nézzétek :D

#192217 Bakiba Előzmény: #192212

viccesek a fiúk, vagy nem tudnak, vagy nem akarnak dumcsizni:)) alig 1 páran figyelik őket:(

Bernanke's Congress hear…

#192212 Sanguis

Bernanke's Congress hearing on "Unwinding Emergency Federal Reserve Liquidity Programs and Implications for Economic Recovery" scheduled for today has been postponed due to the weather conditions in Washington. The Geithner hearing on the 2011 budget proposal has likewise been postponed.

Elhalasztódott a feldumálás. Ej, ej.:)

#192102 Rowan Előzmény: #191947

Tegnap beírom, hogy 40-ig várom le, aztán meg nem teszek be a shortomra vételi ajánlatot.

Most aztán b .......m.

Én egy ökör vagyok.

#192095 archenius Előzmény: #191928

Lehet, hogy hamarosan közkinccsé teszek egy butított LIGH verziót.

H1, vagy fölöttes idősíkokon lesz majd használható.

#192086 kratya Előzmény: #192008

Pont a TA határozza meg a pszcihot!

Vagy forditva? :-)

De a lényef, hogy hetes charton látszot a dow támasz csak megkellett venni, mint a ta szigoru szabálya szerint :-)

egyébként minden másban igazat adok neked.

Viszont nem két nap alatt szertném ha elérné a célárat, mert akkor igen nagy para lenne.

Hanem 2012 környékén.

#192085 kratya Előzmény: #192080

Én nem ugy számozom, ahogy te ezért van ketönk közt az eltérés! :-)

én 0-1, 1-2, 2-3, 3-4, 4-5, 5-A, A-B, B-C (és igaziból mindenki igy számolja)

A te 1 pontod a kezdő pont az a 0.

#192027 Bakiba Előzmény: #192016

Kicsit off, de ezért érdekes egy pattincsra az Alpha és a Cyprus bank, mától igazolódik ha jól sakkozom on

#192023 Amatoregy Előzmény: #192020

Nem az idő javulással van a gond, hanem a mennyiségével.

Fehér/vörös édes/száraz?

A kérdés komoly.(Mármint a fenti.) Vagy whisky?

Vagy vigyem el a napi bevételt és éjjel megduplázzuk?

#192019 Amatoregy Előzmény: #192016

Ezt nem is vitatom. Anno voltam egy előadáson, ahol 1200-es aranynál és 79-es olajnál arra biztatták a népet, hogy csak bele kell ülni és kész.

Komolyra fordítva itt semminek semmi köze a fundahoz. Akkor simán promt ár *0,75.

Jó mértéken vitatkozhatunk, de ez ugyanolyan szabály, hogyha minden második embernek elvennéd a jogsiját, akkor nem tévednél nagyot.

A gond az, hogy ha beesünk a mélybe (most mindegy, hogy az előző mélypont alá vagy közelébe) akkor hogyan és miből fog felállni a rendszer.

Mert ott már nem pénzkérdés, hanem újra kell szervezni mindent.

És külsősöknek, akik képesek objektíven gondolkodni és átlátni a folyamatokat. És lesz-e ilyen ember.

Szóval igen, igazad van, de addig nagyon sok mindent meg fognak tenni, hogy ne következzen be - olyan könnyen.

#192016 Sanguis Előzmény: #192008

A hírek csak rövid távon hatnak a piacra. A hírek összessége - a funda - határozza meg normális esetben a piacok irányát. Ez a hír mit sem változtat azon, hogy a görögök milyen kakiban vannak. Azt úgy is tudta mindenki - gondolom én -, hogy nem hagyják becsődölni Őket, mint ahogy anno Izlandot, és minket sem.