Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EURUSD

#189728 Sanguis Előzmény: #189715

A GBPJPY még csak most kezd letörni a hetes beszűkülésből. Valószínű, hogy a 61-es fibót megkukkantja 136 környékén első "felindulásában".:)

#189702 kratya Előzmény: #189670

legalább ilyenkor egy rövid mozgot használj pl M5-M6, és csak is annak a főlé zárását vedd, és stopolj!!!!!!

#189697 archenius Előzmény: #189670

Utólag könnyű okoskodni, de másfél napig nem bírt emelkedni.

M15-ön a mi rendszerünkben gyönyörű short jel jött volna rá 14:00 környékén.

Nem is volt alatta támasz, ez szabadesés volt. :)

#189692 Amatoregy Előzmény: #189670

Még emlékszem, hogy január elején Sanguis 140-es árat írt be hónap végére (ehhez képest késett 1 hónapot, de mégis elérkezett....

És állítólag a japánok várták ennyire...

#189670 Kardj Előzmény: #189667

Jó reggelt!

alapból 15 perces gyertyákat használok az én olvasatomban volt jel de túl korán kezdtem el a vételt. a szándék egyértelmüen az volt h az a dev pár ami 3,5%-t esik kettő db 15 perces gyertyában az kb igy is pattan vissza, számtalanszor tettem meg ezt már régebben is. hmm háát kb du-n 4-6 lehetett amikor elkezdtem nyitni .... mikor beirtam akkor zártam.

természetesen van tanulsága is az estemnek amit levontam és annak megfelelően csinálom tovább viszont változatlanul nem értem h miért esett ekkorát mert ok h pánik de naaaaa......

kiváncsi leszek mert ennek lesz folytatása de előtte szerintem még hintáztatnak egyet,viszont ha ez folytatódik akkor láthatunk 120-s gbp jent is ami az indexeknél......noos mindenki számolgasson h mi merre lenne

#189667 kratya Előzmény: #189664

Amúgy most néztem vissza gbp jpy-t hát 139-ig még csak jelet se kaptam volna még M1-en se (nem voltak bűvös vonalak az árfolyam alatt :-)!!!

valamint ilyenkor nem árt kis spraedű párral dolgozni, mert a spread is kicseszhet veled, és felrúgja a stratit

#189666 kratya Előzmény: #189664

Kedves Tézé!

számomra fontosnak tartott vonalak, macd egyedi beállításra jel, cci, stochastik, támasz ellenállás, fibo.

És ami számomra fontos akár 30 seces gyertyák nézése elemzése :-)

Nyilvánvaló, hogy ilyenkor a józan ember csak rövidre és kis Timeframen kereskedik, hogy csak pillanatokat legyen a piacon, mert rövid korrekciókat fog meg.

Életveszélyes játék ez mert nagyon bele lehet ragadni, ezért ilyenkor, a jó stratégia max 2-3 pont megfogása, és azonnal pozi zárás, ha van bent átlagolás, akkor szó nélkül akár több pozi egyenlgének a zárása legyen akár kis minusz vagy 0, de azonnal zárni.

Trend ellen ha már 10 percnél tovább piacon vagy akkor ott már nagy kaka lehet, mert bármikor boríthatják.

Hidd el nem beszélek hülyeséget, mert kivitelezhető, csak nem szabad habozni, hanem nyomni kell, tapasztalat :-)))))

Én Gyanítom, hogy Kardj-nak is ez volt a terve, csak a piac nem tudott róla :-(

Alap, hogy ilyenkor hidegvérrel, kell zárni, ha úgy van.

Hála istennek, hogy Kardj, jól jött ki belőle, de azért kiváncsi lennék, hogy mennyit ült a gép előtt. Biztos nem 30 percet!!!!! :-(

#189664 TéZé Előzmény: #189661

Kedves Kratya. Bocsi, hogy teljesen outsiderként belepof...zok, de érdekelne, hogy mi tekintesz ilyen beszakadás után "jel"-nek.

#189655 Kardj Előzmény: #189643

hmm megérzésből 5-s a pszichót még edzeni kell lehettem vna pluszzos is :D:D ha tartom no de sebaj a de-t meg a du-n esős része azé némi cac short és eur usd short gbp usd short meg eur huf longok kárpótoltak :D:D

#189643 Kardj Előzmény: #189484

nap végi gbp jen- zuhit elkezdtem venni 141,7-ről, majd szépen apránként kb 50pontonként ujra ujra a legalsóm az asszem 139,6 ról volt most zártam 140,98-nál de hmm ha azt mondom h nehéz volt akkor nem állok messze lehet h nem tul sok pont de az a kb 6-7 lot megizzasztott kicsit. összesítve komoly 200 eur minusz lett ez a trade de több ezerről jött vissza .... pffff most mákom volt :)

#189484 kratya Előzmény: #189478

a mai nap utánb, én már nem tradelek.

a vicc az az egészben, hogy lezártam két floatingot, és ezáltal 224 pont pluszban zártam :-)

(mai bent maradt kötések), így 2000 pont felett vagyok :-)

#189476 kratya Előzmény: #189471

majd ha 1 lotot managelunk.

Bár látod nekem ma volt csak kiszedttek (2 lot 0-ban:-)

űmost iszom majd a 3-ik felest :-))))))))