Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EURUSD

#188642 big-ebuy Előzmény: #188638

1800pontnál ne tégy nevető ló...szart....fél milla azért minimum..nem éppen jó,elveszíteni

#188638 archenius Előzmény: #188632

Utólag már okos az ember. Ne bánkódj rajta, fogd fel úgy, hogy visszaadtad a múltkori 80 pipes gyertyádat.

Szerintem a titok a trendirány. :)

#188632 kratya Előzmény: #188626

Vissza néztem, és vissza pörgettem az eseményeket.

két szó kereskedési idő intervallum, és a hírek, idióta idegrángás, semmi más, és ebből már kapkodás volt :-(

még a napos 20-as is meg lett volna min. 0-ban, ill. pluszban.

A másik baj,, amit mondtam a beforgás a két pont között, mert a korrekcios időszakok erőtlenek voltak, de viszont nem érték volna a stopot el.

Ami meg zavart még, hogy majd 1 órát kellet várni, a vissza korrira.

Nem ehhez voltam szokva, hanem a pér perces pattanásokhoz :-(

Na most ha az alapszabályt veszem alapul akkor az ide-odát meg lehet fogni!!!!

ha az odát kötöttem volna csak akkor, inkább le sem irom , mert akkor nem bukot irok ugyebár.

Pedig tegnap beszéltük, hogy letőrés, és visszapattanás.

Na most ilyenkor mi van? :-(

Viszont a tanulság ebből az hogy igen is müködik a történet, eszeveszett jól, csak jobban rá kell állni az agyunknak, és mind a két irányra nyitotnak kell lenni.

Vagy akkor inkább azt mondom, hogy a nagyobb timeframe hullámát kötelezően kötni kell, és nem kell a visszahúzástól megijedni

#188623 kratya Előzmény: #188565

Csatlakozom Zolihoz.

Naposon pedig most vagyunk a 3-ban.

és hogy ne csak mindig szépet irjak, ma sikerült 1800 pontot buknom :-(

A válasz baromi egyszerű megszegtem a szabályaimat.

áááááááá :-((((((((((

#188579 Zabás Előzmény: #188577

FORINT: Ahogy az alábbi 2 éves grafikonokon is jól látszik, lehet globális aranykor vagy elapadó pénzpiacok, lehet tőzsdekrach vagy világválság, lehet államcsőddel riogatni vagy ránk eröltetni tehervagonnyi IMF pénzeket, jöhet kormányválság, akik hazudhatnak reggel, délben, este, a forint továbbra is a világ egyik legstabilabb (és ráadásul legjobb) pénze. A 2008. végi illetve 2009. eleji forrongás sem viselte meg tartósan a forintot, majd ezután az év hátralévő részében a külvilág zaját kiköszöbölve budhista nyugalommal meditált.

:DDD

#188571 Zabás Előzmény: #188538

BELEGONDOLOK OTTHON, MEG AZ ASSZONY SZÓLT A GYEREKEKNEK ismerősöknek, hogy a férje benne van a tévében :DDD !

Kapott a fejére otthon is!