Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Ez az EURUSD kicsit heve…

#188375 Netmaster

Ez az EURUSD kicsit hevesre sikeredik. De azért jól csinálja. :)

Re: nincs cím

#188267 -sabe Előzmény: #188263

van benne pozitívum is. én ezt láttam először és az MT4 elég furcsa volt utána.

pl két chartot egymásra tudsz rakni, korrelációt nézni, ezt MT4ben nem találtam

Félig off: A GFT-nél b…

#188260 -sabe

Félig off:

A GFT-nél bezártam az accountomat, bevezettek egy policyt: 2 hónap inaktivitás után havonta 50 dodóval terhelnek.

Ez nekem nem szimpatikus, csak szólok ne essen vki ebbe bele.

Re: EURUSD

#188258 -sabe Előzmény: #188239

Ennyire nem vagyok telhetetlen, de tényleg érdekel, hogy ha borul a bili az USÁban, mert k. nagy az adósság, nem csökken a munkanélküliség, nem fejlődik a gazdaság, akkor mi lesz (mi lehet) a menekülő deviza?

VAGY

ilyen nem fordulhat elő, mert még mindig ők a legerősebb gazdaság és ha megint pánik van, mindenki dollárt fog venni megint?

#188238 -sabe Előzmény: #188222

Ok, akkor a következő kérdés, mivel szemben ? :)

japán jen, kínai yüan, indiai rúpia ?

#188222 Sanguis Előzmény: #188213

Nem, ha hosszabb távú dollár gyengülés lesz, az nem egy hír vagy beszéd miatt lesz. Az ellenkező póluson, viszont ott az euró gyengülés lehetősége, a spanyol és portugál bili borulásakor. Ez esetben a dollár és az euró versenyt gyengülhet. A font lehet a legnagyobb befutó a kanadai dollárral versenyezve. De ez csak okoskodás egyelőre.:)

#188196 Sanguis Előzmény: #188171

Az USA államháztartási hiány, és államadósság felforgathat mindent. A kérdés az, hogy mindössze csak rövid távon, vagy...

#188169 -sabe Előzmény: #188036

Én kiszáltam, csak napon belül kereskedek, ma volt egy-két longom, sajnos hamar kiszálltam, azóta megy fel...