na már tudnak valamit az adatról és ezért pirosodnak, vagy a szokásos paráztatás megy?
13 perc és kiderül
na már tudnak valamit az adatról és ezért pirosodnak, vagy a szokásos paráztatás megy?
13 perc és kiderül
Nála még tart az APEH vizsgálat :DDD
szerk
Mi a franc van, még ki sem jött az adat?
Hát jöhetne egy korán kelő hambis, azt megtaszíthatná a lejtőn egy 30k-s pakkal, oszt lenne mozgolódás is. Most 10km-ként van egy kötés :)
Álmodol ? :))
lehetséges, hogy gyűjtögetik?
inkább fura.. tavarisik szeretik a 150pontos rangét... még valami lesz... 680on visszaveszem.. 6k-n ráadok...
a viselkedése elég extrém... kiszálltam, lejjebb vagy feljebb vétel..
pozi határozza meg a tudatot ,)
ez nem fog a gyj-ig esni.. kicsit lenyomják de 550alá vsz nem megy..
:))
435.3 millió hrivnyás, vagyis csaknem 10.5 milliárd forintos veszteséggel zárta a tavalyi évet Ukrajnában az OTP - közölte az előzetes, ukrán számviteli szabályok szerint a leánybank. Ez azt jelenti, hogy az utolsó negyedévben már tízmilliárd forint fölötti nyeresége származott Ukrajnából az OTP-nek, ám az IFRS-szabványok szerinti gyorsjelentés teljesen más képet mutathat.
bux short? vagy otp.. én 6250 közelében akarok nyomni egyet...várok egy felfelé kört..
hati short pakk bővült...
minek ha tömés ,) he? én 780on visszaveszem a mait.. de lehet extrémre állok be.. pénteken nagyon bezóúzzák vsz...
certi, markers vagy brókercégek kereskedési platformok :) 40en vettem még egy keveset
NA hatiban is megírtam elrakom magam mára, ne borzoljam a kedéyleket..
Üdv.