Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#188093 hosszhuszár Előzmény: #188090

Mondkuk, hogy el akarják hitetni a kicsikkel, (velünk) hogy ezt veszik, akkor nyit akárhol, plusszban, ésonnan folyamatosan veszik....ez így hihetőbb.

Egyébként meg vigyák,ahova akarják,csak lehessen már real-em,no :)))

#188092 Hathor Előzmény: #188089

Ne gondolkodj, mert megerőlteted a pici buksidat, megírtam neked a napi tippben :)

#188089 hosszhuszár Előzmény: #188085

Long tea, ez jó :)))

Viszont azért gondoltam, hogy rögtön nyitóban felrántják 900-950-re, hogy adni tudják nyitótól......

950 fölé nem igazán tud menni szerintem, persze minden attól függ, nagyok mennyi long teát ittak reggel :))))

Jó lenne tudni, ez az esés korrekciója, vagy az eddigi esés volt, az emelkedés korrekciója....:)))

Én az elsőre tippelnék.......

indi 5855. akkor biza n…

#188088 wizes

indi 5855.

akkor biza nem lesz ma itt erős felgap, hacsak valaki fel nem csapja a farkát!

;<))

#188085 Hathor Előzmény: #188080

Józsiiiiiiiiiii

sokat kellett számolgatni?? :)))))))))))))

mi van veled? long teát ittál reggel? :))

elég neki az 5880is..elégedjen meg annyival :)

#188083 wizes Előzmény: #188080

Nem, én is azt saccoltam hajnalban, és ezért várok zuhit utánna a baromi nagy felgap után mindíg visszakorrigál, legalább is 10-ből minima 8x.

Most csináltam új gépet és még a Markersem sem akar menni csatrokat nem láttam 6h óta nem tom mi a helyzet, de indire rákérdezek, biztos betszem ha csak nem lesz valami problema.

Re: OTP profik

#188082 wizes Előzmény: #188072

Azannya, most látom

Még egy Tisztelt Tagot köszönthetünk?

Ezentúl csókolom Hathor bácsival kell köszönni?

o)

#188078 wizes Előzmény: #188071

Hali!

Akkor tenilatálat volt nemdebár?

o))

Eccő nekem is szabad !

Azért nem raktam be egy ideje a linket mert mindíg innen szedtem le (Profitline) de ha így kényelmesebb nektek akkor berakom ezentúl ismét.

Megjegyzem rosszúl vagyok ha valaki betesz valami forrást nélkül, persz ha ez állandó akkor tudjuk honnan van.

Indexen állandóan hőbörgök ha valaki nem tesz forrást, hiteltelen.

Régebben ezt is kérdeztem a T. topikolóktól tegyem, ne tegyem be egyáltalán az elemzést, aztán amikor nem raktam be, akkor jött a felzúdulás, várják a reggelit.

-Hízelgett nekem o)) -

Az én megjegyzéseim általában az időjárás és a BÉT kapcsolatáról szólnak, senki ne vegye komolyan.

;<))

Mégis leszek csendesen, mert ugrott illetve átalakult a napi programom.

OTP profik

#188072 Hathor

Na én is a profik közé tartozok :)))))))))))))))))

Baljós árnyak? - Nagyon nem szeretik a profik az OTP-t

Rövid távon a pesszimisták, hosszú távon viszont az optimisták tábora gyarapodott a Portfolio.hu által megkérdezett profi befektetők körében. Három hónapos időtávon mindössze egyetlen alapkezelő vár 5%-nál nagyob emelkedést a BUX index értékében, holott egy hónapja még nyolcan voltak hasonló véleményen. Az egy éves kilátások viszont javultak, mostanra már nyolcan várnak 5% feletti emelkedést a január eleji hathoz képest. Nincs olyan részvény a hazai parketten, melyet nagy számban tartanának kedvencüknek a profik, sőt az OTP-t és MOL-t sokan inkább a legkevésbé kedvelt részvények közé sorolták.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=1&k=2&i=128012

#188071 Hathor Előzmény: #188067

szia,

tegnap is pont ezt kérdezted :) mondjuk tegnap mínuszba is zárt :)

Manapság nem rakod be a linket, hogymegnézzük a chartot.

Eddig nem néztem elemzéseket reggelenként most leülök elolvasni :)))

OTP elemzés 2010.02.03.…

#188067 wizes

OTP elemzés 2010.02.03. 4:00

Jól látható, hogy továbbra is óvatos kereskedés folyik a részvény esetében, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy nem tud kilépni a 23,6% és a 38,2% Fibo szintek közül. Emellett erősen kapaszkodik a kék vonallal jelzett, március óta tartó emelkedő trendhez. Újra jelentősebb emelkedéssel csak az 5900-5950 forint átlépése után próbálkozhat.

Yrgg!

Erős felgapos most a helyzet de 9-re ...?

Szal ma minden erős longot muta,t ezért short megint?

o))

Ma nem vagyok, kimaradok az akciókból, dolgoznak a pappérok helyettem.

#188062 Ibiza Előzmény: #188059

tart ö fülvakaró szakembereket.. neki azt sem kell..

megmondja mennyi legyen oszt lehet dolgozni..

#188048 Ibiza Előzmény: #187946

vsz lesz még egy felfelé kör.. és gyj elött egy le..majd vissza

csányi lapít mint a nagy barna a füben.. hangja se hallik elökészíti a saját evakuálását.. készül valamire..