Szintén emailben kaptam, mivel egy kicsi lányról volt szó, nem nagyon mérlegeltem, hogy kacsa, vagy sem, ezért, minden olyan oldalra, ill, mail címre elküldtem, ahova csak tudtam.
Ha kacsa volt, elég hüle vicc vót, ilyennel nem kéne viccelődni!!!
Szintén emailben kaptam, mivel egy kicsi lányról volt szó, nem nagyon mérlegeltem, hogy kacsa, vagy sem, ezért, minden olyan oldalra, ill, mail címre elküldtem, ahova csak tudtam.
Ha kacsa volt, elég hüle vicc vót, ilyennel nem kéne viccelődni!!!
Józsi,
már meg akartam kérdezni, hogy mi van eezel a kislányos storyval?
Felröppent uyganez a levél a kollégás ingatlanos zárt listánkon, ott a moderátor utánanézett és azt mondták, hogy kacsa.. illetve nem aktuális.
Volt valami e-mail is megadva és moderáor felvette a mail tulajjal a kapcsolatot..
egyébként a listánkra is úgy került fel, hogy a lányom barátnőjének unokahuga.. vagy mi..
most ez milyen forrás nálad?
Hmm, az attól függ, hova mennék.
Kirándulni civil, az offshore paradicsomba, nils holgersonért páncélozva......:DDDDD
Nekem nincs. Te milyet szeretnél?
Páncélozottat vagy civilt?
;)
Itt Pest mellet is van vagy 25 centi, nesze neked kabriós idő! :-) Holnap mennék egy bnőmmel vásárolni, azt írta, h náluk a Pilisben még hókotrót se látott, hólánc már be van készítve..
:DDD
Lánctalpas nincs?
Mentem vagy 60 km -t a régi 3-ason ...
A hó nem igazí akadály de ami a hókotrók/hótolók után marad az félelmetes ...
Olyan gödröket (értsd pontosan : NEM kátyúk! GÖDRÖK!) kell kerülgetni, hogy az Öreg Olasz Barátnőm olykor nagyokat nyekken ...
Sajnáltam elővenni de hajtott a kíváncsiság ördöge, hogy csak összkerekes vagy első kerekes gépeimmel lehet közlekedni ilyen időben?
:)
helyesbítek, 30 cm........
Szerk:
Azért az vicces, ha leesik 20-30cm hó, megáll az élet, vörösriasztás mellet,,,,,,
Eger környékén egyre jobban esik :) !
Itt a messzi Budapesten is nagy pelyekben hull a pelyhes, a teraszomon lehet vagy 20 centi.
lehet van kis fennakadás is, mert az utcán kurv@ nagy a csend.
Nálunk nagy hószakadás van nagyon nagy pelyhekben esik a hó :), reggeltől esik megállás nélkül :) ! Máshol mi a helyzet, vannak hó fennakadások ?
Bermuda sorozat:
Ezek látványosak, csak semmi értelmük. A hajtóműnek hivatalos adata a tolóerő, azt meg könnyű kiszámolni, egy autót mekkora erő borít fel.
Gyerekek! Ez a fickó tud valamit :
Még a kisteher is esélytelen :
Biztos a parton tanakodtak hogy vajon bemenjenek-e a vízbe, a pilóta megadta a választ. :)
Más szemszögből ...