Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: Fibonacci color

#190623 _pda_ Előzmény: #190622

remek, ez az :)) köszi

már 1 órája kotorászok de erről az opciórol azt gondoltam, h HA elállítod az origi dolgokat, visszaállítja az alapértelmezettre

pont fordítva működik :)

más, keresgéltem régebben valami használható elliott afl-t de nem találtam

esetleg?

Fibonacci color

#190621 _pda_

sziasztok, tudja valaki, h a Fibonacci retracement default színeit miképpen lehet megváltoztatni véglegesen?

tehát a propertis fül alatt található kék, zöld, sárga színek mondjuk mindíg pirosak legyenek, ha megnyitom az eszközt

köszi

Sp500 mini

#189124 karakter

Sziasztok!

Sajnos elfelejtettem, hogyan kell beírni az sp500 minit az amib. symbolumokhoz... :-(

Tud valaki segíteni?

Köszi!

Ádám

Re: tick adatok

#187682 lukit Előzmény: #187367

Rozsdáskilincs: sajnos nekem is ez a tapasztalatom. Ezert kerdeztem itt, hogy hatha lenne valakinek itt par napnyi tesztre.

Interaktiv brokiknal van acc-om, de most nincs rajta penz es csak ugy lehet a par $-os realtime-ra elofizetni, hogy van naluk 500$-om - na ezt az utalast akartam elkerulni. Raadasul ugy nez ki, hogy mintha ok nem is tick-eket adnanak, hanem aggregalt adatokat (nyito, zaro, min, max, stb) vagy 0,3 vagy 5 mp-enkent, ugyhogy valszeg foleg nem erek vele semmit, mert nekem meg tick kellene.

Re: tick adatok

#187367 Rozsdáskilincs Előzmény: #186981

Ha jól értem USA kötéslista kéne. Azt ne is keres. Legalábbis nem hallottamróla hogy elérrhető lenne ingyé.

Mit kell beirni a AQ-ba …

#187366 Rozsdáskilincs

Mit kell beirni a AQ-ba hogy az olajat letőltse. CLH10.NYM a yahhoban ez szerepel de mégsem jön.

Re: BUXxx12

#186947 _pda_ Előzmény: #186911

petiexport, javasolnám helyette neki a dll-t, ugye?

semmi gond vele :)

http://clownfish.uw.hu/

és mégegyszer köszönet érte Bohóchalnak, rég járt erre, gondolom a gyerkőcöt gyömöszöli :)

#186900 Govi042 Előzmény: #186812

el van mentve.

rámegyek a petiexporton a startra elkezdi exportálni, és az első adatnál amit exportál megakad.

A többi részvényt meg simán viszi.

Van valahol valami alapbeállítás?

#186799 Govi042 Előzmény: #185674

Most meg olyat csinál, hogy csak akkor exportálja, amikor elindítom az exportálást, majd megáll.

Érdekes, hogy a többit, pl otp sikeresen exportálja.

Valamint ma mikor ujraindítottam ismét be kellett állítani a lokális szűrést, magától nem mentette el....

tick adatok

#186709 lukit

Hali!

Van esetleg valakinek valamilyen amerikai bluechip-rol par napnyi tick szintu adata? Tesztre kellene, keresve nem talaltam sajnos.

#185814 Zabás Előzmény: #185758

Ez igaz, de csak akkor, ha az importáló dll hozta lére a 1012-őt! Ha nem törölni kell, hogy létrehozzon egyet, amiben nem lesz semmi mert min 3 gyertya szükséges a meójelenítésre, tehát 5 percesre kell állítani, ha ott vannak a gyertyák ami kikapcs és be kell másolni amit feltöltöttem!

A dll-nél így működik, a Peti exportnál nem az küldi az adatokat akkor is ha fagy :)