Van egy indikátor az a neve, hogy ASD a devizák erősségét ill. gyengeségét mutatja!
sky-on ment
Van egy indikátor az a neve, hogy ASD a devizák erősségét ill. gyengeségét mutatja!
sky-on ment
Lehet, hogy igazad van.
Amire én gondolok, az az hogy : eurusd esik ez elvileg euro gyengűlés, és dollár erősődés.
Ebből következően a gbpusd-ben a dollárnak erősődnie kéne (short), DE nem esrösödik kellő képpen, mivel jobban hat rá az euró gyengülés, amiből következik az eurgbp shortja,
Szeríntem ezen látszik az hogy az euro sokkal jobban gyengül, mint a dodo erösödik, ill. a gbp viszonyához mindenképpen.
Lehet nem jó ám a gondolat menetem, de szeríntem logikus :-)
Ez az EUR/GBP miatt van szerintem nem igaz. Egy példa. Határidős kötéseknél az EURUSD-nál most van 267K A GBPUSD-nél 124K, míg az EURGBP-nél 1,1K. Az USD-hez viszonyított kötéseiket tükrözi csak le szerintem.
Én minden esetre nyitottam egy EUR/GBP longot próba képen.
Mindenesetre nagyon jól tartja magát eurgbp miatt, gondolom én
Három rendszer alapján léptem bele. Van egy H4, egy D1, és van egy weboldal, ami neked is van :-)
H1 50 sma ujabb short nyilt 1,61585, és most csücs.
A rossz GDP-re megborították, de most arra spekiznek, hogy a végleges jóval jobb lesz az előzetesnél.
végre, még biztos megy majd az ide-oda rángatás, de már kétszer megszúrta, remélem már törni fog szignifikánsan is
Persze csak korrekció erejéig, utána nekimegy a 61-es fibónak szerintem. Bár ez két esélyes. Ha a japcsikat tényleg leminősítik az bekeverhet nagyon.
Az EUR/JPY fordulhat a heti 50-es fibóról. De a stoppokat még levadásszák valószínűleg 126 alatt ezért leszaladhat 125,5-ig.
Jó van, még észhez sem hagyják térni a piacokat! :)
akkor az irány adott!