Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ötletek

myjumpbox kód: talán é…

#182537 izolta

myjumpbox kód: talán érdemes lenne vmi más módszerre váltani.

Kiváncsiságból megnéztem otp topiknál mi történik.

Csak a oldalforrás mérete jóval meghaladja a fél megát, mivel 2x is szerepel benne a 3xxx hivatkozás. (uezen forrás 1 lappal ~70k).

És ez csak nőni fog.

Ha 5-10 topik oldal linkje megjelenik bőven elég, többire meg input srcipt. Mint vbulletin - egy példa arra amit mondok.

Re: nincs cím

#122614 Ozzy_ Előzmény: #122123

Valutaváltó az jó ötlet.

Ha csináltok linkelhető/beültethető verziót én is szívesen átvenném egy-két oldalamra, természetesen forrásmegjelöléssel.

Re: nincs cím

#122123 Kissherceg Előzmény: #111331

Legyen e az oldal alján plusz információs sáv, érdekességek, mint valutaváltó, időjárás, webbeteg, stb vagy maradjon így az oldal?

Esetleg téma ötleteket várunk, ha igen.

T. Vezetőség! (drágabolg…

#111331 Csusza

T. Vezetőség! (drágabolgárúr)

Lehet, hogy vót a téma, de asztatatatat nem lehetne, hogy ha válaszolok egy PÜ-re, akkor az elküldés után ne az illető adatlapjára vigyen (a rosseb sem kiváncsi az adataira :-) ), hanem mondjuk az üzenetek oldalra?

Másik: PÜ esetleg nem oldható meg úgy, hogy ne egy nagy masszában jelenjen meg az üzenet, hanem ugyanúgy, mint egy hsz.-nél, tehát lenne szpész, meg bekezdés, meg ilyesmik?

Köszönettel, régi és hű olvasójuk: Csusza

Re: Admin!!

#103696 Kissherceg Előzmény: #103680

következő rendszerben lesz olyan fejlesztés, egyelőre ez marad, amint elidnul az új jelentősebb változások lesznek :)

Admin!!

#81243 Zabás

Meg lehetne azt oldani, hogy az üzenetek törlésénél egyszerre több üzenetet is ki lehessen jelölni a törléshez?

Köszi!!

Re: Túl sok üzenet fagyást okoz

#76391 Zabás Előzmény: #76389

Ne is mond :) Nemrég beszéltem a Detroit-i ismerősömmel Ő most ment dolgozni!!

#76389 KawaBazsy Előzmény: #76380

Én csalok, itt egy órával korábban van.. Na meg kedvem lett volna elmenni pubozni, de jött vmi fránya jégeső, pedig egész héten szép idő volt, csak nézek, h milyen áradások vannak otthon.

#76386 Zabás Előzmény: #76383

Amire én gondoltam az csak azért lenne, jo, ha valakitől valamit kérdezni szeretnék lehetne látni, hogy egyáltalán onlinen van-e, ne várjak rá ha mégsem és ne keljen keresgélnem!

#76383 Kissherceg Előzmény: #76382

például, de nem sok értelme van, mert random ki fog felhasználói oldalakat nézegetni napközben, ha ír fórumban az illető. akkor tudod, hogy online, felhasználóknál pedig mindenkit látsz. Már pedig ahhoz, hogy vkit megnézz először oda kell klikkelned, de írj adminnak hagy örüljön :)))

#76382 Zabás Előzmény: #76381

És ha látható lenne az avatar alatt is, Zöld-Online ; Piros-Offline

Bár tudom, ezt az admintól kel kérni :) !

#76374 Zabás Előzmény: #76373

1/2 üveg bali bennem van, hun van ez a menüpont??? Én nem találom! :)

Képet kérek pls!