nem én, monadi.
lentebb írta, hogy egy 1,45 fölött...
nem én, monadi.
lentebb írta, hogy egy 1,45 fölött...
hát nem reménykednék sokáig én hasonlóan jártam 4899ről 565pip be dobtam ki..napos macd még eladást ad...max röv felszúrás lesz 140pip kb
Remélem nincs igazad,mert az nagy bukta lesz nekem,szerintem a 14.30as bejelentéseknél
fog pattani 3is lesz ma
nem akarlak idegesíteni, de plusz500-ban a rollover egy vagyon lesz mire oda visszamegy..
Egyetértünk, de a poén kedvéért visszatesztelheti még a fibo 61,8 at (fekete), meg aztán a fél 3as hírek is bekavarhatnak
Én azt végignéztem, de nem akartam elhinni (pedig minden mutatta) hogy visszafordul, de azt hiszem ha ismét eléri akkor sem zárok, max a stopot 0 ból felhúzom +20 ra
A remény hal meg utoljára.
Megcsinálta az esés korrekcióját, 38.2-es fibóról tankönyvi módon lefordult.
Ma letörte a 200MA-t is. Szvsz meg sem áll 1.4-ig, alatta meg 1.36-ig.
szemét olaj is punpálja lejebb ha az megindulna föl az jó lenne de ma már esett1,34%et
vhogy úgy okoskodtam, hogy az alja 4200 körül lesz, ezért a tp-et 4220 ra betettem és kaszinó jelleggel egy long entry-t 4170 re
Idáig úgy néz ki, hogy jó ötlet volt és mivel a tudatot a pozi határozza meg én is longban reménykedem :)
Tegnap éjfél elött beraktam egy long limitet 41800-ra. Gondoltam, ha 43-ról esik még egy egységet reggelig, idáig lesz egy leszúrás. Lett is, sőt még ez alá is. Most itt állok 0-ban, sajna későn keltem, pedig felment 42 fölé is. :((
Stop 41600-on. Meglátjuk.
nem raktam be,de van egy szemben pozim4230rol amit nyitott az éljel
Én már csak reménykethetek van egy longom 4522ről,nem tudom mi lesz!
De úgy nézem vagyis fohászkodom,hogy ez legyen az alja!
Állítólag ez mind a görögök miatt van....