Sport1
Sport1
Sport1 20.15.
Nem véletlenül írtam, hogy 50% az esélyünk, de csak akkor annyi, ha nem a spanyolok elleni játékot hozzuk, pont a nagyjából egyenrangú csapatok elleni meccsek a legnehezebbek, nem néznek le minket, az első perctől az utolsóig hajtani fognak, vsz nem lesz szép játék, az elhullajtott pont meg már most is hiányzik...
Legalább egy dolgot biztosan kijelenthetünk:
A
'Jönnek a Csehszlovákok!, Jönnek a Csehszlovákok! közkeletű szlogen már mindenképpen idejétmúlt.'
Melyik adó közvetíti?
Csak óvatosan ezzel a leverjük a Cseheket szöveggel, már csak azért is, mert ugyanolyan jó csapat, mint a miénk!!!
Abszolút 3 esélyes mérkőzés lesz...
Ha véletlen kikapunk ma (nem így lesz), akkor fogjuk igazán érezni, hogy mit jelentett a franciák ellen 2 perc alatt 4 gólt kapni az utolsó percekben...
Este cseh meccs, remélem leverjük őket, mint Toldi a cseh vitézt :)) Kb, 50% esélyünk lehet, de csak ha a franciák elleni játékot hozzuk, hajrá magyarok!!!
simán hozzuk a 2 pontot, legalábbis a vágyaim szerint:))
Remélem a szurkolok nem csalódnak kint, mert ők is megérdemelnének egy kis örömöt.
Tipp?
Szerintem egy gól ide vagy oda és ideghalál lesz.
20:00 órától lesz jégtánc az m1-n, műkorcsolya Európa-bajnokság !
:) nagy derby volt jah .. vízilabda eredménynek se lenne utolsó :)
hatalmas meccs volt az aston villa-balckburn... végeredmélny 6-4 :)
végre egy jó hír... nem kell szujót, léderert hallagatni
Hogy én mennyire utálom az austral opent, már megint teljesen elcsúsztak a közvetítéssel, így elmarad a biatlon az eurosporton, grrr...
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=433385&place=vallalat_fejlec
remélem, hogy nem a Digi-nek adják oda.
Áá, kis csúsztatással tudtam csak megnézni a meccset, nem várt fantasztikus játék a világ talán legjobb csapata ellen, csak hát a befejezés kicsit magyaros volt, így nem felhőtlen az örömöm...
Félek hiányozni fog még az a pont a középdöntőben, persze előbb jussunk oda.
Henci!
15 éve röpladázom amatőr szinten, de mégis a kézilabdának szurkolok a TV előtt inkább kb. 20 éve!!!
A mai mérkőzésünk a Világ, Olimpia, Európa (4 évvel ezelőtt), és Világkupa győztes csapat ellen az elmúlt 20 év 2. legjobb mérkőzése volt (a legjobb az volt, amikor a dánok ellen az utolsó 2 percben 3 gólt dobva 1 góllal nyertünk)!!!
Fantasztikus volt ez a csapat!!!
Semmi teher, semmi elvárás, felszabadult, szabad játék!
Ez a jelenlegi Francia csapat a világ felett jár 1 fokkal!
Minimum döntőt fognak játszani, de valszeg behúzzák ismét az EB címet is!
Mi pedig sajna valszeg nem leszünk a 4 között!!! (bár tévednék)!!!
Nagyon jók voltunk, és ha ilyen szabadon menetelünk tovább, akkor fantasztikus sikereket fogunk elérni még ezen az EB-n is!!!