Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: Nyilasi prognózis

#190727 NightLord Előzmény: #189833

Úgylátom sikerült az éves mélypontot összehozni a hiteltörlesztésem elszámolónapjára (4-e)...

Nyilasi prognózis

#189833 Netmaster

"A lavina letarolta a long spekulánsokat, a szembeszél elsepergette a short spekulánsokat, és nem maradt itt kérem már se long, se short spekuláció, csak a szűz hó. És amíg a szűz hóban az életben maradt spekulánsok nyalogatták sebeiket, és néztek ki a fejükből, hogy most akkor hogyan tovabb, addigra már a forint „sunyin” vissza is korrigált régi kedvenc szűk kis tornácára, 10% feletti kamatszintje pedig „alattomosan” felére esett, olyan árfolyam- és kamattartományokba érve, hogy most meg már különösebben nincs benne perspektíva se long, se short irányba. :-) Itt tartunk most, a forint spekulációmentes. És ha nincs spekuláció, akkor nincs is mi bepánikoljon, azaz a forint meglepő stabilitást mutathat 2010-ben, hiszen már megint ott van, ahol szeret lenni, a kamata meg longolni már nem túl attraktív (5%), shortolni meg még mindig drága (7%), mivel az MNB kiszélesítette kamatfolyosóját, ami a pénzpiaci bid-offer forint swap kamatlábak kiszélesedésében is megmutatkozott, kedvezőtlenebb helyzetbe hozva a spekulánsokat. Ilyen kamatlábak pedig ugyan Európában mostanság még mindig relatíve magasnak tűnnek, de valójában most már a feltörekvő gazdaságok jelenlegi kamatszinvonalainak átlagos szintjén vagyunk mi is. Arról nem is beszélve, hogy találunk nagy kedvenc devizákat is (pl brazil, török, dél-afrikai, indiai, kínai) amelyek kamatlába szintén hasonló, sőt, az ausztrál dollár 1 éves forward kamatlába sem rosszabb a forinténál."

a válság nyertese

#188631 potter

óriási a kutyagumi,de a térség devizái menetelnek. talán ma megindulunk végre.

inkább nyitok még egy longot, mint phy-t vegyek

---------

az építőiparban még nem volt ilyen slamasztika a körbetartozásoknál, mint most.

---------

április közepéig még árverezeni se lehet a lakott ingatlant. És utána?

Re: szuper

#186359 JP Előzmény: #186355

Igen, az biztosan megviselne a HUFocskat, de attol a kul.ker. merleg menne a maga palyajan, es a HUF is visszaigazodna

#186355 banyaiz Előzmény: #186347

vagy egy részvénypiaci tőkekivonás is odatehetne neki. Meg vagyok picit lepődve mennyire tartja magát. Igaz Bux is egyelőre.

szerk: mármint külföldiek részéről, akik egy bizonytalanabb hangulatban talán nem Ft-ban fektetnének be vsz.

#186347 JP Előzmény: #186323

A kulkereskedelmi merlegben keresd a forint utjat. JO, vannak, lehetnek panikosabb hullamok, de azert az exportra oda kell figyelni abban a kul.ker. merlegben. Ha jol megy, jo az arány , eros a forint is. Sajnos vagy 8 honapja lattam utoljara hirt a kul.ker merlegrol. Nem is csodalkoztam utana, hogy miert eros(odik) a forint.

#186323 Euroman Előzmény: #185337

A tőzsdék elég szépen korrigálnak, ez a qrva huf mikor tojja már össze magát. Szerény vagyok, már a 280-al is beérném, pedig többet akartam. de ez sem jön össze...pedig szerintem az ország gazdasága ugyanolyan semmit érő, mint egy éve.

#184328 JP Előzmény: #184322

Az EUR/RON teljesen ellenkezo iranyban halad mint az EUR/HUF .

Bar ez meg nem az en idom, de legalabb 1/68-as RON/HUF-ot akarok. Ugy par honapon belul meg is lehet.

#183319 hosszhuszár Előzmény: #183314

kivárom, ott bátran lépnék be :)))

ebből juro bevetés lesz, szerintem.

viszont ilyen huf árfolyam mellett az otp nem lesz 3k, az biztos, inkább 7k...:))

#183311 hosszhuszár Előzmény: #182200

Óriási szárnyalás előtt a forint! - Nyáron jöhet a 245-ös euró (Merill Lynch)

2010.01.22 12:35 Megosztás

Az idei év első felében 10%-ot szárnyalhat a forint, júniusra elérheti a 245-ös szintet, miután a magyar eszközök az egyik legvonzóbb feltörekvő piaci eszközöknek számítanak - nyilatkozta a Bloombergnek Benoit Anne. A Bank of America Merrill Lynch deviza- és hitelpiaci stratégiájáért felelős vezetője úgy véli, hogy a forint felértékelődése növeli a Magyar Nemzeti Bank mozgásterét: a jelenlegi 6.25%-ról rekordmélységbe, 4.5%-ra vághatja az alapkamatot. A bank szakértőjének rendkívül optimista véleménye nem meglepő a Merrill Lynch elmúlt hónapokban megjelent számos, a magyar gazdaságot dicsérő elemzésének fényében.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=14&k=4&i=127479

szuper

#182200 potter

annyira tele van minden ****a hírekkel, hogy csak na. Nekünk nem kell IMF, sz*rásig vagyunk devizatartalékkal, csökkentjük a kamatot, lassan áttöri a 266-os védelmi vonalakat.

Remélem -pozim szempontjából- ez csak a kezdet, még több ilyen hírt akarok!

Re: nincs cím

#180391 Suby66 Előzmény: #180385

hétvégére mostanság nem hagyom bent az FXet...tönkreteheti a hétvégemet valami hüjje esemény (fel vagy le), oszt hétfő reggel leshetem a HUF árfolyamot.

ui. ugyanis a mi kis országunk döntéshozóinak az a ronda szokása (lásd pl. Bokros devalváció), hogy hétvégén közlik velünk a közölnivalójukat.

Re: nincs cím

#180385 Rowan Előzmény: #180244

long certiim már egész szépen muzsikálnának...

ha ha ha

ha nyitva lenne ez a nyüves BÉT :(

kíváncsian várom a hétfő reggelt :S

ma megint nyitottak EURH…

#180244 Suby66

ma megint nyitottak EURHUF longot 266,9en - zárás 267,65ön

megvolt az FX daytradem is :)