Melyikőtök lökte bele a szakadékba? :)
Ugly European confidence data and pressure on the Euro via EURGBP selling from the Kraft/Cadbury acquisition deal have put EURUSD in a tailspin again. As we head into the US open, the pair, is challenging the 200-day moving average and the low for the cycle down at 1.4217. Equities have turned tail again after yesterday's dead cat-ish bounce and this has put the screws to the commodity currencies again, which were sharply lower ahead of the Bank of Canada rate meeting. The Yen was slightly weaker vs. the USD, but stronger in other places as risk aversion dukes it out with a slightly correction lower in bonds for influence on the currency's trajectory.
eurusd értem ki nemtudná..bár már itt röv long esélyes
napos macd még nem piros várok...650pip nekem elég volt bukó múltkor
Hova vándoroltatok?
Nagyon pang ez a topik, pedig az egyik legpörgősebb volt! :(
Mit művelnek ma az €$-al????
Szerintem még mindig a Görög nyomás!
Szerintem csinálnak a megmentés bejelentése előtt egy jó beszállót!
Bár a GKI elemzője szerint nincs mit ott megmenteni, míg dübörgött a gazdaság dupla annyit termelt mint bármely más EU-tagállam. Most viszont a válságban dupla annyit is esett vissza, tehát statisztikailag ugyan ott van mint más! Ezért szerinte nincs mit megmenteni rajta!
mi történt EURUSD-vel? Félszemmel ránéztem, csúnyán beszakadt. Volt valami esemény?
Ahogy rápillantottam néhány grafikonra milyen nyugodt kereskedés folyik amik nélkül..
Elkezdem az új évet. De a GBP/JPY kivételével csak határidőt és opciót kötök devizában. Ha gyj. "szezon" lefut elkezdem a kereskedést az indexekkel is, de csak határidősön nem CFD-én. Az árupiacon pedig egyértelmű a hati.
udv,
volt egy link ami az oanda nyitott allomanyat mutatta, megvan valakinek?
koszi.
http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=CURRENCIES&p=h1
Herceg találta. Eredetileg árutopikban indult, de van itt minden...
inkább hozzáférést a számládhoz :)))
nagyon ügyesen tudok nullázni