Ezen a héten a lassú mozgásokkal valóban nem volt nagy izgalom. :(( Nem is nagyon kötöttem, de most eu-n egy rövidebb longra gondoltam.
Te mivel és merre próbálkozol?
Ezen a héten a lassú mozgásokkal valóban nem volt nagy izgalom. :(( Nem is nagyon kötöttem, de most eu-n egy rövidebb longra gondoltam.
Te mivel és merre próbálkozol?
a héten engem folyamatosan kiütöttek mindenből a stoppok nullában, vagy a kézi stop mínuszban.
újabb próbálkozások ... hátha :o)
Nekem is van egy 1111 pontos tp-m 4030 ra.
Talán március végéig eléri :)
nem hinném h tulzás lenne de term. nem most annak kell majd egy hónap is :) mindenesetre a korábbi lokális alj az 1,42 áttörése estén előtérbe kerül az 1,35. meglátjuk lehet h ez csak a shortos szívem vágyálma
EURUSD 1,35 ? Nem túlzás egy kicsit? EURHUF longon én is gondolkozom, de én még 1-2 forinttal lejjebb.
EURUSD-re visszatérve félek, hogy lesz még egy szopatós kör 1,47 környékére.
addig mig a ker rendszert megismeri addig ok a demo de utána nem javaslom mert kb olyan mint gyu****álra pokerezni pszichésen teljesen más és a live számlán bosszulja meg magát.
eur usd shortok bővitve 1,4520és 1,4578 ról, cac shortok tartva és bár megfogadtam h nem nyulok hozzá de eur huf long 267,04-ről
majd vmikor zárom őket az eur usd nál 1,35 körül :D:D vagy 1,40 környékén :D:D eur huf 280-285 között cac pedig 3600 magasságában
Nem hülyeség. Amíg begyakorolja a mozdulatokat, és felépíti a saját stratégiáját, addig tökéletes. Erre eleve rámegy több száz, vagy ezer kötés, ezt kár lenne éles pénzzel végigjátszania.
Néha én is kötögetek a demón, de csak akkor, ha fogalmam sincs, hogy merre megy a piac. :)
Így estére még a Beige Book sem hatotta meg az eu-t, lépek is.
Szia!
Annyiban módosítanám, hogy én annyival demózok az éles mellett, amennyi a élesen van, mármint pénz.
Így nem kötök 8 lot dax short vagy longot...
Baj az, hogy én már kezdem unni, hogy állandóan leírom itt is ott is, hogy demózni h**ség, (tesztelés kivétel) egyszerűen pszichésen MÁS.
De, természetesen próbálok segíteni (ha tudok) és nem demo vs éles számláról értekezünk :)
Szia,
én segítettem neki. Igaz azt nem írtam le, hogy más demon is gyakorolhatna.
De ez egy kicsit pf-s re sikeredett. (Mármint a hozzászólásod.) Inkább segíts neki te is.
Köszi.
Most kerülök géphez, kicsit olvasgattam, de ez teljesen kiütött a Plus500 fórumról :(((
"(Új regisztráló) nincs cím
Sziasztok!
Én 1 hónapig demóban plusz 500-at csináltam, ott 23 millió összejött.
Segítenétek, hogy ezt a letéti felhívás ez mit is takar pontosan mert a valós betett pénzem és a nyereségem mindíg elviszi.
Vagy mást javasoltok plusz 500 helyett?
köszi a segítséget.
Semerre. Demoban megjátszottam az eurusd visszatesztet. Élesben nem... :D