Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#180835 Kutató Előzmény: #180738

Érdekelne a tapasztalatod ha megosztanád vel(ünk)em, legalább én is tudnám milyen variációk jöhetnek még. Előre is kösz. Különben, vásároltál vagy csak várod a beugrót?

#180539 Ozzy_ Előzmény: #180403

"a szentlőrinci beruházás befejezését várom mert lesz mire emelkedni."

800-ig =(

#180403 Kutató Előzmény: #179854

Szia!

Hááát igen, szép is lenne ha minden megvalósulna amit Gyimóthy úr elmondott. Reméljük igaza lesz. Ha viszont sorba megyünk, akkor a szentlőrinci beruházás befejezését várom mert lesz mire emelkedni.

Kanadaiak is megjelentek a szerbeknél és szemet vetettek Újvidékre, ahol a Pannergy-nek is van előszerződése.

Ebben az évben viszont elképzelésem szerint emelkedésre van itélve.

#179854 Mars2000 Előzmény: #179807

Szeva kutató!

Mit gondolsz, idén meddig jutnak el a miskolci projektet tekintve? Szvsz min. a termelő és visszasajtoló kutak megépülnek, jobbik esetben a hőerőmű alapjait is lerakják. A megépülésére és pláne az üzembe helyezésére már nem fogadnék.

A lényeg ott van. A vará…

#179807 Kutató

A lényeg ott van. A varázsszót nem ismered? Mit gondoltál mikor megvetted, száguldozni fog ?

#179607 wizes Előzmény: #179568

Ez már többnapos hír.

Beépűlt.

Azé megindulhatna ez a pappér felfelé, mert kezd fogytán lenni a türelmem.

Büntiből kiszórom ha nem megy északnak.

Komló szakít a PannErgy-…

#179568 Kutató

Komló szakít a PannErgy-vel

A Portfólió tudósítása szerint Komló városa úgy döntött, hogy a PannErgy-vel a lejárt 1,5-éves előszerződés után mással folytatja az együttműködést a geothermiai fejlesztések ügyében. Ezért szerződést kötött a Mecsekérc Zrt.-vel szeizmikus vizsgálatok elvégzésére. A Mecsekérc 40 éve kutat uránt a Mecsek hegységben tehát jelentős gyakorlata van a földtani vizsgálatok terén, mondta el - megkeresésünkre - a PannErgy. Azt is elmondták, hogy a különleges, nehéz geológiai adottságokkal rendelkező település hátul szerepelt a fejlesztési listán, így nem lepődnek meg, hogy a 1,5 éves előszerződés lejártát követően Komló más partnert választott. A PannErgy eddig 11 önkormányzattal kötött szerződést közös ársaság létrehozásáról. Ez a 11 város a tervezett 250MW kapacitás 75%-át fedi le. A több mint további 20 előszerződött városból közel 10-nek lehet olyan a geológiai adottsága, hogy viszonylag gyorsan megvalósuljon erőmű a területükön.

Az Erste a Pannergyt, 12…

#179546 Kutató

Az Erste a Pannergyt, 1228 forintos célár mellett ajánlja vételre. Akkor indulhatna is.

Re: Felfelé?

#179164 P3102 Előzmény: #178418

És ma is...

Egy 2008.03.14 óta tartó ereszkedő trendvonalat próbálgat felfelé áttörni. 790 felett maradva még maradna is remény... Szvsz, persze.

Felfelé?

#178418 P3102

Na végre egy kis felrántás. Ráfért már a sok lenyomás után. Na etől ez még kevés...

Vsz. ez 700, vagy 920 le…

#176006 vandrew

Vsz. ez 700, vagy 920 lesz! Én 75%-ot adok a felfelére...

Tudom, hogy egyes cégek folyamatosan adják ( mint a Rábát, vagy a Fotexet ), ennek ellenére nem éreztem nagy kockázatot akkor, mikor ma 790-en belevettem ( részpakkot, persze stoppal ). Amúgy is kezd túladott lenni, + a hónap végére Keop döntés...

http://www.imagebam.com/image/a67f3362702057