Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#181095 kerikoma Előzmény: #180018

Nálam az egész szerkezet a föld felett van. Egy szögvason fut a kapu, gondolom ez az orsós megoldás, a motoron van a fogaskerék és a kapun a fogasléc és húzza, tolja, egyszerű és nagyszerű, de a szomszédom egy jobb fajtát csináltatott: lebegő kapu. Na az tényleg tökéletes.

#180299 lackok Előzmény: #180018

Karos. Karral hajtom ki a két szárnyat..:)))

Ja és évek óta hibátlanul működik..:)

#180018 hosszhuszár Előzmény: #177802

Elromlott a kapunyitó motorunk.

Idáig is gyengélkedett, de most végképp megállt.

Ez egy földben elhelyett, alúról mozgatta a kaput.

Gondoltam, szétszedem, hátha megtudom javítani.

Ha nem veszek új motort.

Szerencse, hogy szép szedtem.....tele földdel, teljesen tönkrementek belül, a csapágyak, távtartók, egyszóval minden.

Borzalmas látvány volt, igaz, 12 éves a szerkezet, de ennyi idő alatt, így elhasználodni.....

Ezt csak azért írtam le, ha esetleg valaki ilyen vásárlás előtt áll, ezt a földben elhelyezett motort felejtse el......

Kérdezni szertenék, hogy kinek, milyen kapunyitója van, orsós, karos, stb, és milyen tapasztalatai vannak a szerkezettel kapcsolatban, stb....

Előre is köszönöm.

#177768 TrogerBroker Előzmény: #176849

Bezony ám... És nézd azt hogy a gazdasági összeomlás idején az összes fém átvételi ára felére esett... Azóta csak kismértékű emelkedés volt az átvevőhelyeken amit fizetnek. 2008 elején kaptál volna érte vagy 35000-ret.

#177763 Kissherceg Előzmény: #176849

hatalmas bolt van benne, aki ilyet üzemeltet annak is. Hmm arra lennék kiváncsi ,hogy ilyen gyűjtőhelyeken mekkora mennyiség van. Van egy kettő vastelep keresztúr fele, de süt róla a maffia:D

Francba... Mehetek egy U…

#177749 TrogerBroker

Francba... Mehetek egy UV-re. ÚV-re megrántották majdnem az egész csoportot mint a sicc :))

Ki diplomázik ez évben ? Én majd jövőre...

#176935 Robag Előzmény: #176849

:) Kell lomtalanítási naptár? Elengedhetetlen kellék, ha bele akarsz vágni. :)

#176849 hosszhuszár Előzmény: #176766

Nem is rossz üzlet a fémhulladék gyűjtés.....

Kipucoltunk egy telket, volt sok vas hulladék is.

Aki segített, fizetség képpen felajánlottam, hogy a vas hulladékot elviszem neki egy átvevő helyre.

Össze is jött, egy magasan megrakott utánfutóval.

2 nap alatt sikerült kipucolni a telket.

A vashulladékot utoljára felpakoltuk az utánfutóra., nem tünt olyan soknak.

Az átvevő helyre érve lemérték a kocsit utánfutóstul, vasastul, majd közölték velünk, hogy mit hova dobáljunk le.........

Hozzá sem értek a vashoz, mindent mi csináltunk.

Majd visszajöttünk, lemérték az üres vontatmányt, és fizettek.

Én olyan 5-6 ezer forintra saccoltam az összeget, amit a vasért kap az ember, aki segített.

Amikor a pénztárhoz mentünk, 20400ft-ot kapott az emberke....

Nem is gondoltam volna, hogy ez ekkora üzlet.......

Re: Topic-kereső

#175884 Ozzy_ Előzmény: #175880

A te verziódban is az volt =)

Ha már ízléstelen, akkor legyen nagyon az =)