Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Help! Segíthetne nekem v…

#175802 archenius

Help! Segíthetne nekem valami AFL guru.

Hogy tudnék 3 William's %R indit egymásra tenni, különböző paraméterekkel egy ablakon belül?

Nekem hibaüzenetet dob. :(

Re: nincs cím

#173849 lackok Előzmény: #173845

Szal helyesbítek:

a plus500-ban az index-ek linkjei vannak, de a határidős kereskedés folyik ott is természetesen...

#173846 halgasj Előzmény: #173844

:) szia itt is! Engem csak a reszvenyek erdekelnenek, nasdaq, sp, dj. A 15 perces az tokeletes lenne. Ticker- ebben viszont amator vagyok. ezt hol talalom?

#173845 lackok Előzmény: #173841

Nem fog neki működni. Ezt írtam az előbb, hogy a plus500-ban határidős termékek linkjei vannak. De azt nem szedi az Amiquote-al. Csak a prompt-ot..:( Régebben legalábbis nem ment.

#173844 lackok Előzmény: #173837

Én voltam az...:)

Milyen ticker neveket használsz? A Yahoo-ról csak az indexeket szedi le, a határidőseket nem. Ez van sajnos. Melyik indexek érdekelnek?

A határidősek figyeléséhez össze kell kötni az Amibrokert az MT4-el.

#173837 halgasj Előzmény: #173835

Nekem nincs peti platformom, en csak plus 500-zal kereskedem. Ebben az esetben van megoldas? Igazabol a 15 perces kesleltetett arak sem okoznak gondot, de az egyik forumozo egy masik oldalon azt irta, hog allitsam a friss. yahoo currentre, de nem engedi nekem, legalabbis azt irja ki, h "appended to request" es kesz! Mi miatt lehet ez?

Sziasztok. Uj vagyok meg…

#173812 halgasj

Sziasztok. Uj vagyok meg itt es az Amibrokeren is. Annyi lenne a kerdesem, hogyan lehet azt beallitani, hogy az adatok folyamatosan frissitve legyenek a mai nappal akar manualisan akar automatan. koszi