Lehet háborognak,de ők is abból élnek hogy a MB autókat ad el....és úgy gondolom hogy ettől "olcsóbb"és kockázatmentesebb reklámot nehéz lett volna kiötleni.
La Gazzetta di Modena: "Jégkorszak Maranellóban, a kannibál visszatér." :-DDDD
http://www.motorsportal.hu/f1/schumacher-visszaterese-nemzetkozi-sajtovisszhang-c30291.html
a kannibál legyilkol mindenkit maranellóban, lassú fájdalmas halál lesz, maszatkával kezdi, majd alfonzóval folytatja... :-))))))))
csak kettőnek sikerült, talán ő lesz a harmadik?: :-)))
http://sportgeza.hu/forma1/2009/12/26/a_sokszoros_exbajnok_visszater_bajnok_lesz/
angol fogadó irodák, hányszoros szorzód adhatnak, hogy visszatérése után Schumi lesz a bajnok? bwin-en 4,5-ös szorzóval megy...
A lényeg, hogy jön, versenyezni fog. Már az sokat számít, hogy a pályán lesz. Aztán, ha nyer is 1-2 futamot, netán esélye lenne a vb-győzelemre, az csak tovább tudná fokozni az évad izgalmait.... :)
Egyetértek. Ez a 2009-es szezon engem szinte egyáltalán nem érdekelt.
Kiszállt pár gyári csapat, jön néhány noname csapat, Schumi visszatérése nélkül szvsz brutálisan esett volna a nézettség.
Talán ezért is jön vissza, hogy Bernie papa ne bukjon nagyot.
Na mindenki örül Schuminak akkor leírom 2010 világbajnoka:Nico Rosberg
Örülök,hogy visszatér!Amíg aktívan versenyzett szívesebben néztem a futamokat.
Mivel A Brawn Gp-t megvette a MB így nem Button diktált,egy németet mindenképpen akartak a csapatba pilótának,Sumi már csak hab a tortán :D
De ha netán a Brawn-nál mégegyszer világbajnok lehetett volna, akkor már tuti, hogy kétszeres vb gyöztesként a következő csapatánál a határ a csillagos ég lehetett volna, csak mégegyszer ki kellett volna böjtölnie 1 évet. Szvsz:)
Csak Buttont nem tudom megérteni, hogy miért igazolt el a Brawn csapattól. Amúgy Schuminak én is örülök...
Tényleg.
Felőlem lehet, nem olyan öreg még hozzá, bárki bármit mond.
:)
Nálam mindig is ő volt a favorit, bármelyik csapatban is volt. Szerintem 1-2 futam alatt visszaszokik. Kár, hogy kihagyott 3 szezont. Jó lenne, ha az az 1 év hosszabbítás több lenne majd a végén...
Végre megint lesz értelme nézni a Forma 1-et.