Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: GAP

#172850 Amatoregy Előzmény: #172849

5.0

ráadásul most free userként letölteni se engedi.

Egy korábbi változat van, de nem látszik semmi. (trasparent a paramétere)

#172847 Amatoregy Előzmény: #172792

Sziasztok,

meg van valakinek az az AFL, ami az mt4-hez hasonlóan nagyobb betűkkel kiírja az árat. Nekem van egy régebbi verziom, de az nem működik amiban...

#172792 Amatoregy Előzmény: #172791

nem volt benne az árinfoba, csak a kerinfoba.. :(((

Béna vagyok, most pótoltam.

Akkor kinyittatom a tőzsdét....

#172790 Amatoregy Előzmény: #172788

lehidalok. Pkzip látja, hogy mi van benne, de amikor ki csomagolnám, azt mondja, hogy nincs ilyen file!

#172775 _pda_ Előzmény: #172771

őőőőőőőőőőőőőőőő, nem lett volna jobb az adott fájlt beletenni egy mappába, zip/rar és azt kitennéd letöltésre? :))

#172774 _pda_ Előzmény: #172770

szedd le saruman oldaláról a decemberi cuccokat és importáld be az adatbázisodba

abban benne van

#172764 Amatoregy Előzmény: #170241

Megbuktam.

Felvettem (volna) a bux1012-t. Árinfoban benne van. Azt mondja legalább 3 gyertya kell neki. (Minden mást ha felveszek akkor rajzol grafikont.)

Másik, árszint kiírás nekem nem megy. Tud valaki segíteni?

#170241 Tomy75 Előzmény: #170240

Jah... így már nem kell kézzel rajzolgatni a réseket.

Az .afl-t meg mindenki már kénye-kedve szerint alakíthatja, mint ahogy te is... kinek hogy tetszik. Én azért nem húztam be annyira balra a chartba a rést, mert van ott épp elég vonal, és úgyis csak az utolsó gyertyát kell nézni, hogy tölti e a rést vagy sem... számomra lényegtelen, hogy mikor keletkezett a rés, nekem úgy szimpibb... De ez már csak részletkérdés. Lényeg, hogy Te is megtaálátad így a megfelelőt.

További szép estét!

T.

#170240 _pda_ Előzmény: #170220

nagyon tuti lett, sokkal használhatóbb mint az eredeti

én is belekontárkodtam magamnak kicsit, nekem így jobban tetszik a rések megjelenítése

persze a készbe könnyű :))

http://www.imagebam.com/image/a300f959599014

a kék vonalak a kézzel berajzoltak, mert az eredeti verziót leszedtem annyira zavaró volt

most már a kézimunkát is törölhetem, csak könnyebb egy afl-t ráhúzni az adott sheetre

köszi még1x

Amibroker

#162025 _pda_

khmm........

valami rák esett az peti adatbázisomba :S

az otp-vel és a ricsi van csak gondom, eltüntek az előzmények szeptember 18.-a elöttről

találkozott már valaki ilyen hibával?