5.0
ráadásul most free userként letölteni se engedi.
Egy korábbi változat van, de nem látszik semmi. (trasparent a paramétere)
5.0
ráadásul most free userként letölteni se engedi.
Egy korábbi változat van, de nem látszik semmi. (trasparent a paramétere)
Sziasztok,
meg van valakinek az az AFL, ami az mt4-hez hasonlóan nagyobb betűkkel kiírja az árat. Nekem van egy régebbi verziom, de az nem működik amiban...
nem volt benne az árinfoba, csak a kerinfoba.. :(((
Béna vagyok, most pótoltam.
Akkor kinyittatom a tőzsdét....
lehidalok. Pkzip látja, hogy mi van benne, de amikor ki csomagolnám, azt mondja, hogy nincs ilyen file!
Nekem kicsomagolja. Újra tömörítettem rar-al, és feltettem ide:
saruman oldalán hibás a zip, nem csomagolja ki.
A lenti adattal meg nem tudok mit kezdeni...
őőőőőőőőőőőőőőőő, nem lett volna jobb az adott fájlt beletenni egy mappába, zip/rar és azt kitennéd letöltésre? :))
szedd le saruman oldaláról a decemberi cuccokat és importáld be az adatbázisodba
abban benne van
Lehet, hogy felülíródott a felvételkor.
Itt van az adatbázisomból a BUX1012 dec. 1-től:
Tegnap. De 5 perces grafikont akkor is rajzolni a kellene nem?
Megbuktam.
Felvettem (volna) a bux1012-t. Árinfoban benne van. Azt mondja legalább 3 gyertya kell neki. (Minden mást ha felveszek akkor rajzol grafikont.)
Másik, árszint kiírás nekem nem megy. Tud valaki segíteni?
Jah... így már nem kell kézzel rajzolgatni a réseket.
Az .afl-t meg mindenki már kénye-kedve szerint alakíthatja, mint ahogy te is... kinek hogy tetszik. Én azért nem húztam be annyira balra a chartba a rést, mert van ott épp elég vonal, és úgyis csak az utolsó gyertyát kell nézni, hogy tölti e a rést vagy sem... számomra lényegtelen, hogy mikor keletkezett a rés, nekem úgy szimpibb... De ez már csak részletkérdés. Lényeg, hogy Te is megtaálátad így a megfelelőt.
További szép estét!
T.
nagyon tuti lett, sokkal használhatóbb mint az eredeti
én is belekontárkodtam magamnak kicsit, nekem így jobban tetszik a rések megjelenítése
persze a készbe könnyű :))
http://www.imagebam.com/image/a300f959599014
a kék vonalak a kézzel berajzoltak, mert az eredeti verziót leszedtem annyira zavaró volt
most már a kézimunkát is törölhetem, csak könnyebb egy afl-t ráhúzni az adott sheetre
köszi még1x
Sziasztok!
Átírtam kicsit az "apafi" által belinkelt réses .afl-t. Számomra így már tökéletesen használható az általam írt árvonallal együtt. Remélem nektek is beválik!
http://data.hu/get/1968149/Gap.afl.html
Használjátok egészséggel!