Biztos jó dolgok vannak benne, csak mert az egyik szerzőt félig-meddig ismerem,úgyhogy
ártani biztos nem árt.
Biztos jó dolgok vannak benne, csak mert az egyik szerzőt félig-meddig ismerem,úgyhogy
ártani biztos nem árt.
Ezert is mondtam (nem vagyok en semmi jonak az elrontoja) :)
eurusd long tartva ha már egyszer 1,4440a cél :) 15 percesen ott a 200MA is azt meg kellene érinteni
Na , azert tulzasokba ne essunk, de korrigalhatna mar egy picit szebbet, meghuzhatna oras tetejet stb...
Ennyit errol egyelore, igazsag szerint kinlodhatna meg felfele tovabb egy kicsit, hogy mutatosabb legyen...
Lehet, hogy álmodok?
Mióta van cac és dax future árfolyam reggel 8 előtt? (stooq). Ráadásul pozi nyitható és zárul is benne....
tegnap annyit benaztam vele, hogy gondoltam, ma mar odacsapok :) Kiderul...
na en ennek oromere 8kor megshortoltam, biztos ami biztos :)
Na, mondtam, hogy longos az EUR/USD.:) Azért én zártam a longom.:) Ázsia érdekeset alkotott a jenekkel hajnalban GBP, EUR párok.
na zártam az eur gbp shortom 5 pip nyerő elég volt...nem merem itt hagyni..
márc ta-zok hiányioltam milyen a brutál eső ta-ban..tessék megkaptam:)....de kiváló tanulás..kivi leszek hogy longozódik majd be ha fordul a trend....ez alattomosabb
ezt látom....itt izgibb a játék....sp még kutyább volt bullban ,,,vettem laptopot épp ügyintézek tudjak ránézni jobban .....így maradt meg ez is ...100bukónál áh kiülöm...ez lett belőle....de még ha esik 4100ig ok...kibírom...
semmi különös nincs a devizában, csak gyorsabb mint a részvény.
ha ta szerínt kereskedsz tartsd be a szabályaidat, mert itt hamar tud darálni az ember a tőkeátétt miatt, ill. a lehetőség miatt.
ebbe beleugrottam megveszem ezt....ártani nemárt... http://www.portfolio.hu/konyv/book.tdp?bookid=224