Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#171914 Spade Előzmény: #171907

A tinyxp asszem belefér 300 Mb-ba, vannak olyan Xp-k amelyek futás alatt nem fogalalnak 60kb memoriát (plusz ugye a user programok) csak ami rekord és elfut pIII procikon is és vág mint a borotva, szal nagyon meg lehet szabni az XP-t....

#171908 Spade Előzmény: #171881

igazából a számítógépes boltok hozzáértését nem kell misztifikálni, és elvárni se, általában lelkes amatörök vannak ott. A termék paletta meg olyan széles h szinte követhetetlen, lehet egy kártya jó valamihez aztán egy következő szállítmány már megfexik, és kb 2 hét múlva jön a javitás...A tech fejlődés olyan gyors h egyszerüen nincs idő kitesztelni semmit, majd a userek kitesztelik :) ez van az oprendszereknél is a core fut a kibocsátásoknál aztán utána ráigazítanak. jó seetben...:)

#171907 Rozsdáskilincs Előzmény: #171890

Ezért szeretik az Xp-ét. Szinte megold mindent magától. Én épp ezért utálom tulságosan önálló. Annó a 95-98-al kellet birkózni rendesen de nem is csinált olyan felesleges dolgokat amire nemvolt szükségem. A 95 60MB volt 98 aszem 100MB XP 1G. Ha az embör kiismerte nem volt gond. Egyre erőszakosabbak a progik:-(

#171904 Spade Előzmény: #171875

Igen a föld mákosabb felén élsz :), persze az is lehet én olyan gépekkel találkozom eleve amin mások már megfáradtak :)

I/O port, IRQ conflict ilyet nem irtam, irtam viszont belépési pontokat I/O címek argumentumszám-t, és ha irtál már vagy láttál device drivert WONDOWS xP ALÁ, akkor tudod miről beszélek, de ezt értelmező magyarázatként irtam, nem lényeges egyébként és a gyakorlatban semmi jelentősége vagy fut vagy nem oszt kész....

#171898 Rozsdáskilincs Előzmény: #171881

Őlordságánál esett meg a történet. Nem kell bemutatni senkinek nem kis cég.

A kedves vevő mennyit hajlandó fizetni? Érdekes idehaza a szinvonalból csak az árak vannak meg:-)

#171890 Csusza Előzmény: #171886

Vááááááááááá!!! :-))) Valami történik, fogy a várható idő, nem kínlódik a cd olvasó, és van egy olyan folyamatjelző is ami eddig nem volt látható!

Persze még nem kiabálom el. Olyan ez, mint usa, lehet, hogy az utolsó percben dől össze... :-)

Köszönöm fiúk! :-) Mos…

#171886 Csusza

Köszönöm fiúk! :-)

Most kezdtem felgyömöszölni az újra (másik progival) kiírt ikszpét. Egyelőre nem lite-ozom, lássuk, ez egyáltalán felmegy-é!

Olyan nincs, hogy ne tudjak egy ilyen szart feltelepíteni!!! Csak azért is! :-))

Mindjárt ugrik a majom a vízbe, lassan odaér a kritikus részhez...

#171881 RemegoKez Előzmény: #171788

Na az még egy korrekt hely volt. Mi a neve?

Főszabály: senki nem ért semmihez, csak te és a legjobb barátod, a Google! :)

Mondjuk kíváncsi lennék, hogy egyáltalán fordítanak-e időt, pénzt az eladók "képzésére". A tippem, hogy semmit, bár a hírhedt Mistral-ról anno hallottam, hogy volt vmi belső "tananyaguk".

De úgy is feltehetjük a kérdést, hogy a kedves vevő mennyit hajlandó azért fizetni, hogy az eladó értsen is a portékájához? Hány ember hallgatná végig a "drága" boltban az okos eladót, majd menne át az "olcsó" boltba a buta eladóhoz, hogy megvegye olcsóbban? :)

#171875 RemegoKez Előzmény: #171845

hehe...nem mondom, hogy minden nap XP-t telepítek, vagy, hogy annyi gépet láttam volna, mint egy IT üzemeltető, de eddig minden gépre, ami a kezem alá került, csont nélkül felrepült az XP. PC, "Linux-os" notebook, "Linux-os" netbook. Persze, lehet, hogy csak a világ mákosabbik felén élek. :) I/O port, IRQ conflict-ot utoljára windows 98-on láttam, remélem te is. :)

A linux-szal kínált gépeknél tapasztalt szívásodat meg már csak azért sem értem, mert (szvsz!) a gépek/alkatrészek jelentős részét windows-osnak (is) szánják a boltban/gyárban, azt meg, hogy miért Linux van rajta, mindketten tudjuk. :)

Hajrá Csusza! :)

#171862 Spade Előzmény: #171859

Jah csakis sp3, amivel érdemes nekivágni lite esetén is :), a tinyxp tényleg jó, pl az asus netbookra is simán felcsusszan...

#171861 Spade Előzmény: #171859

A lite-nál le van irva különben egy readmeben általában h mit szedtek ki, na azt érdemes elolvasni....mondjuk gondolom az msn pl. keveseknek fájhat :)

#171860 Spade Előzmény: #171859

Nem azt mondtam h nem installálod fel simán hanem h billeg :), ugye attól függ h a dotnet abstractból milyen részeket hajt meg a rendszer. A webes az simán gurul, de a virtuális devicenál már fagyi lehet...azért kérdés h mi futna rajta...

#171859 Kissherceg Előzmény: #171846

dotnetet simán felinstallálom sose volt gond elmúl 4évben amióta azt használom. Hétvégén le is gyalulom ezt az eredeti xart, felteszem a tinyxpmet :) sp3as pack is benne van :)) Van hozzá theme is külön, móás.

#171846 Spade Előzmény: #171832

A lite verziokkal azért vigyázni kell, mert lehet gond h sok proginak kell a dotnet és azzal azé billegni szokott, csak úgy mondom....ugye itt megint az merül fel h minek kellene rajta futnia...merr pl. netes gépnek qrva jók szoktak lenni :)

#171845 Spade Előzmény: #171757

"Szvsz egy XP-nek fel kell mennie "bármilyen" gépre."

Huuuhhh :), az a probléma ilyenkor h a windows telepítő talál hozzávaló drivert csak az már régi vezióju kicsit mások a belépési pontok I/O címek argumentumszám whattaevver stb. és ezért befagy a futáskor, a linuxxal kínált gépeknél elég gyakori ez a szopás fajta :), elvileg mág lehet a biosban is hozzáhúzni valamit he nem notebook, mert ott ugye ezek a funkciók korlátozottak meg ahhoz már látni kéne a gépet h mi lapul benne......de reméljük CD hiba oszt már hasít is.....

#171832 Csusza Előzmény: #171820

Akkor ezért nem volt szinte semmi találat a "light"-ra! :-))

Kösz, kaja után guglizok!

#171820 Kissherceg Előzmény: #171809

jajj nem light hanem lite. Sorry :) bithumen vagy vmi torrent oldal. Mindegyiken fent van. Illetve Én a tinyxp-t használom, de másik is jó :)

"tiny xp letöltés" írd így be a googlebe :)

#171809 Csusza Előzmény: #171803

Ohh, felcsigáztál! :-)

Honnan lehet megtudni többet erről a lálytos verzsönről?

(esetleg PÜ? ;-) )