és ha felfelé, akkor is szép a célár (semmi se lehetetlen :)) ). Egy indexet meg nem érdemes magában nézni, te is tudod.
és ha felfelé, akkor is szép a célár (semmi se lehetetlen :)) ). Egy indexet meg nem érdemes magában nézni, te is tudod.
Az FTSE-nél érdemes egy pillantást vetni a hetes chartrra. Ha jól látom egy szép kis ék csücsül ott. Ha azt jól látom, és lefelé esik ki belőle, szép kis célár jön ki. Ha ez vigasztal.:)
látom:) EUR/USD long is van meg short is köztük... ki ezt ki azt:)
bárcsak ne így lett volna :(((((((((((((( alapvetően forditottam az irányon, DAX stop kiütés után
még bux longon is gondolkozom, de az a legkevésbé szimpi
a huf longon te mit értesz?
Ft erősödést vagy ft gyengülést...
neked lesz igazad, én most az 5 perces alapján néztem egy beugrót
Végül is a remény hal meg utoljára.:) Én nem hiszem el azt sem már, amit kérdeznek, azokat a makrókat, pedig amik a gazdaság "gyógyulására" utalnak, főleg nem.
Ezzel az úg ynevett monetáris gazdasági politikával, csak a xarnak adtak egy pofont, nem kivezető, max. elodázó, és új válságteremtő út.
Ettől persze bőven folytatódhat az emelkedés, valós fundamentális háttér nélkül.
megyek kezelésre a eurusd ilyenkor esik be:).....nézzétek:)
http://stocklandyard.hu/blog/show/283
..itt ni lent pedig ezt még márc előtt,elején tettem fel kb
megyek henci veled :) szólj..sorossal kezdjük...elégtétel köll...pedig lesz snp 1230 vagy mennyi a hetesen a fölescsésze alakzat célára...itt feltettem ...3hóig vagyok bizalmas ők 6. hóig igérték longot jövőre