Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#170767 Hathor Előzmény: #170554

Válaszoltam már délelőtt és már ma menni is akartam :))

Te is nézd meg lszi!

Re: Csepeli üzlet

#170758 Hathor Előzmény: #170023

Szia,

egyik kollégám küldött Csepeli keresésedre ajánlatot:

XXI. ker. Csepel egyik főútvonalán újépítésű üzletház erkélyes első szintje kiadó amely 115 nm-es nagyságú. Jelenleg 6 helyiségből áll ami szükség esetén tovább alakítható. Bejárata független a többi területtől. Tömegközlekedése kiváló. Több féle funkcióra alkalmas. Alkalmas irodának, rendelőnek, üzletnek stb. Jól reklámozható terület. Fűtése az épületen belüli gázfűtésről történik, külön elektromos mérővel felszerelt. Kategóriáján belül kedvező rezsi költségek.

Bérleti díj: 195 eFt/hó

#170638 hosszhuszár Előzmény: #170637

Garay teret tanúsítom, tiszta nyugat:)), főleg van ott egy üzlet a 2-ben, hát az valami csoda....:)))

#170637 Hathor Előzmény: #170627

Milyen 3000? És ha nem lesz? :)

A Metro már épűl, annak rendezésében van, mert az utcába lesz egy feljáró.. érdekes lenne, ha bemennének kocsival a lejáróba :)

Körynék fejlődik Nézd meg a Garay teret.

A IX. hallerben szerinted mi van? Mondjuk Te tudod..

Egyébként nem fikázom le, csak a tényket mondom. Mivel az enyém se sokkal jobb helyen van, így én le is dobtam az árát. Hasonlítsd össze a paramétereket Nem kell hozzá ingatlanosnak lenni, de felőlem 10ért is adhatja

#170627 Ibiza Előzmény: #170598

kibújt az ingatlanos.. lefikázzuk a más portékáját ,)

sétáló lesz..ja majd 3000ben.. és addig is harcolj az orkokkal a 7ben..

#170598 Hathor Előzmény: #170592

kimásoltam a linket így bejött. Rákattintva nem, de mnden más link bebejön, csak Ibizáé nem :)

Lehet a róka szemű 6K vita miatt :)))))

Nos megnéztem a lakást!

Mai világban: Földszint, udvar, haller, 1szoba.

szerintem ennyi elég jellemzésnek.

Ennyiért oda adom a 7.kerületi 45nm-es, utcai, 2szobás, első emeleti lakásomat, ahol sétáló utca lesz az utca ezen része, szemben szálloda épül most, és a kapuból kilépve látom a 4-es Metro árkát, ja és befektető a tetőtérért cserébe felújítja a házattavasszal

Ez sem kell a népnek 8Milkáért.

Mondtam! 30%ot esett ezen lakások piaca

#170595 danih Előzmény: #170588

Köszi!

Írtad: Nem tudom, az ingatlan.com nekem biztos bejön mert rajta vagyunk mint tag. :)

Megkérdezném ki-e vagy? :) Jöhet priviben is

#170592 Zabás Előzmény: #170589

Nem a com tehet róla, hogy nem jön be a link, hanem a te géped, valami letiltja kimenő linkeket!

Lehet vírusírtó/tűzfal esetleg valamiért tiltva lett /-es link

Gondolom manuálisan beírva bejön, vagy ha kimásolod és beilleszted a böngésződ? A szerkesztés is azért nem mehet, valamiért valami tiltva lett neked ezzel az oldallal kapcsolatban!

#170588 Hathor Előzmény: #170586

Rendben körbenézek, ha lesz a kollégás adatbázisbna megfelelő az továbbítani fogom priviben.

Üdv.

#170586 danih Előzmény: #170577

Kedves Hathor, köszönöm Neked is.

Igazából pontos igény (az egyetemi komplexumokhoz való közelségen kívül) igazán nincs. Tehát lehet egyszobás, 1+2fél, kettő, akárhány nm. Néhány jó ajánlat amit meg tudnának nézni.

Ibizának meg köszi a pontosítást :)

#170582 Hathor Előzmény: #170565

Miért van az, hogy egy link sem jön be nekem tőled? Ezt sem tudom megnyitni..

#170577 Hathor Előzmény: #170552

Ezt is megnézzük majd ;-)

szoba, méret, nm, emelet, utcai, udvari, állapot, fűtés igény?

#170574 Ibiza Előzmény: #170569

a barátom ingatlana.. 9-ért van fent..ügynökségek annyira rakták..

8ért lehet megnézni..

jó helyen van a dunához egyetemekhez közel.. kivették volna egyetemisták de el akarják adni...

de látom már kijavították 8milliora...szóltam nekik...