Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#170569 danih Előzmény: #170565

Köszönöm, Ibiza.

Amikor azt írod "xy a valódi ára" az alatt mit értesz?

- Ennyit ér ingatlanpiaci besorolás szerint

- Ismered az eladót/lakást

Szóval, remélem nem vagyok indiszkrét, ám annál inkább kíváncsi :)

Illetve: esetleg nagyobb?

#170561 Hathor Előzmény: #170554

Ok..

egy kicsit sok minden van, közbe ezen a gépen alig megy a fórum, szerkesztés, üzi.

megnézem a másikon

Hali! Barátom keres egy…

#170552 danih

Hali!

Barátom keres egyetemi komplexumok közelében (pl BGF, BME) ingatlant... Max 15 mil.

Valakinek esetleg van valami jobb ajánlata?

#170551 Hathor Előzmény: #170547

Na megint nem tudok szerkeszteni, nem megy a szerkesztő gomb..

azt akartam mondani, hogy ez a vevő buztos nem megy Otthon Centrumhoz.

Ez mit jelent? Több irodánál lerakással jobban jársz, pláne ha nem is kizárólagos a szerződés.

#170549 Ibiza Előzmény: #170547

te tudod ,) áll az ajánlatom.. nem tudom miért nem nyílik meg neked,,

küldök képeket ha kell,,

#170547 Hathor Előzmény: #170535

Nekem van egy vevőm, aki a VI.kerben keres zöldséges üzletnek helységet rajtam kp-val, sürgősen. A körút és vonzáskörzete van meghatározva, Oktogon Margit híd között.

Azt mondta új építésű házak aljában előnyben..

Kiajánljam neki?? :))

Egyébként nekem nem nyílik meg a link, ezért nem tudom eldönteni jó lehet-e neki?

#170523 GáborGábor Előzmény: #170519

Szerintem szándékosan 10M alá pozícionált árak ...

(bocs a közbekotyogásért, nem asztalom az ingatlan, hacsaknem termőföldről vagy gyümölcsösről van szó ...)

;)

#170517 Ibiza Előzmény: #170508

tapasztalatom van... van ismerösön aki kényszerpályán mozog.. látom mi a pálya.. de nem gond én elhajtom aki nem kell nekem..

#170508 Hathor Előzmény: #170506

Jaj Ibiza.. ne írd már le így a szakmát.

Az hogy a közvetítő egy normál eladású ingatlant értékesít, vagy egy banki beragadt ingatlant, abban nincs semmi baj. Nem a közvetítő vette fel a hitelt a lakásra, se nem Ő kényszeríti kiköltözésre az adóst. A közvetítő teszi a dolgát.

Ilyen alapon a közértes is férges, mert felemeli a kis nyugdíjasnak az élelmiszer árat, illetve annak is emel, akinek nincs pénze ételre...

na jól elkanyarodtam :)

#170506 Ibiza Előzmény: #170435

ez hibája a fórumnak..ha hosszüt írsz elveszik...

nem a férgese hullik vsz hanem most szállnak be a férgesek...

az ingatlanközvetítök feketepénzesekkel dolgoznak össze.. kényszerpályások ingatlanait vásárolják fel.

#170435 Zabás Előzmény: #170433

elveszett a szöveg amit írtam :(

A lényege az volt, hogy én mindig csinálok alaprajzot, hozott/kapott anyagból nem szeretek dolgozni!

És találkoztam én is hasonló rémtörténetekkel, remélem kihullik most a férgese!!

#170426 hosszhuszár Előzmény: #170402

Sziasztok.

Én nem a karoksenkit védelmezni, de találkoztam, olyan ingatlan közvevtítővel is, aki kezembe nyomott egy papírt, azzal a dumával, hogy rajzoljak alaprajzot, méretezzem be, de pontosan.

Ő egy hölgy volt, ezért tűrtőztettem magam, de csak egy pár percig tudtam......utána megkérdeztem, a nőtől, hogy azon kívül, hogy zsebreteszi a jutalékot, tesz majd valamit az ügyben, hogy eladja az ingatlant?

A megírt szerződést szét téptem, el elküldtem a nőt........

Harthorral is volt dolgom, nem akarom szembe dícsérni, de érti a dolgát.

#170423 Hathor Előzmény: #170400

Én nem könyörgök! Nem csak az az egy eladó ingatlan van,amit az eladó kínál!

Minden embernek van egy véges munkaüteme. Tele van a város eladó ingatlannal.. ha az egyik nem adja, adja a másik.

És nem kérek többet, mint 3% juatlékot, mert nem vagyok hiéna, de azt elvárom, ha meghoztam a várva várt vevőt, akkor a munkadíjamat kifizessék.