Egyszer mar ultem benne 2-3 honapot, megerte. Most is kaphat annyit.
Egyszer mar ultem benne 2-3 honapot, megerte. Most is kaphat annyit.
Már hallgatom az interjút,
jól teszed, én sem adtam volna el, de még nem vettem, pedig erős késztetést érzek benne, amíg pénzt tolnak bele.
761 - Capablanca linkelte...
http://www.indavideo.hu/video/Elonyos_uzletet_kotottunk_nem_tukrozi_az_arfolyam_a_ceg_erteket">
Kisértetiesen hasonlít az elmúlt hetek kispapír szivatásaihoz. Első félóra figyelemfelkeltés, azután egész napos öntés?
Mivel az utobbi honapokban figyelmet kapott es egy bizonyos szint ala nem engedik, en nem vagyok hajlando megszabadulni a pakktol. Majd ha a 750 elesik, mint tamasz, akkor elgondolkodom. Addig felfele nagyobb a jatszoter.
Nem, minden nap csak az árfolyamot nézem fél szemmel, de híreket nem
Hol van?
Kérdés, mennyi van az eladónak, félek jut mindenkinek.
Igen, hacsak akinek eddig volt felesleg, nem végzett. Pont ez itt a kérdés. Interjút láttad?
szép gyertyát csinált!
Minden hónap közepén csinál egy ilyet? A régiek alapján irány le a kiugrásra elsőre
Hát ez alaposan megtolta a Boilit. Most meg kellene várnia egy kicsit...
Nekem is ez jött le. Ha Balázsunk jó adatot mondott a tőzsdenapon, múlt csütörtöki mércével, akkor a tegnapi forgalom ennek jó részét már jelenthette is. Márpedig (nem) csak arra várunk, hogy T. cégnek elfogyjon az eladni valója!!!
Nekem ebből olybá tűnik, hogy még van/volt a Berenbergnek (100-200k), ha rá céloz a sportszerűtlen eladásokkal :)
énis várom....)
Én sem lennék meglepve, ha hír jönne :)
Előbb-utóbb ennek is eljön az ideje, már régóta ezeken a szinteken kotlik!
Mondjuk az "előbb" mindig jobb :)
Én tényleg azt várom, hogy valami pályázatról jön hír!
Lehet csalódás lesz, ha nem jön semmi :)
A KEOP-nál nem tudom mi a szokás, hogy mikor hirdetik ki...
A honlapon (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség) azt írják, hogy 2010 végig folyamatosan lehet pályázni, összesen 2009-2010-re 6 mrd Ft áll rendelkezésre.
köszönöm...sok munkám volt a melóhelyen...
gondoltam, hogy a 780 így alakult ki...illetve hogy ide állították be az átlagot....az előre lefikszált árhoz....
a támasz ellenállásokat tudom...azokat figyeltem...de ez a 120 napos!...)
kíváncsi vagyok lesz-e holnap valami hír...nem lennék meglepve...
780Ftnál van a 120 napos mozgóátlag, ahogy nézem.
A 180 napos 802 Ftnál.
Napos bollinger 785nél van, a hetes 762nél (a héten felette maradt).
A havi bollinger 888nál.
Szerintem 810 felett kellene tartósan zárnia, és a ~850-et áttörnie.
~760 és ~735-re tenném az ellenállásokat lefelé.
A nagyok sokat vettek meg 760-on meg 780-on, nem hiszem, hogy szívesen hagynák ezeket a szinteket veszni :)