Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#169107 Tomas Előzmény: #169105

akkor voltam kb 60 kiló, edző kb 110 - atyaian nekem a fal adta a másikat szó szerint...

(szal itt most nem igazán tennék különbséget, miért ...)

#169105 matgab Előzmény: #169104

azért más egy atyai pofon a gyereknek igazságosan mindegyiknek, meg más egy lefejelés...

#169104 Tomas Előzmény: #169103

tizenévesen egyszer későn értünk fel edzőtáborban a szobába,

edző bejött és mindenkinek egy méretes pofon jutott,

semmi különbségtétel származásban, bőrszínben,

utána mindenki arca piros volt.

(ja, eljárás: el lehet menni másik edzőhöz)

;-)

#169103 matgab Előzmény: #169102

azért érdekes..Kíváncsi lennék, ha egy magyar edző fejelné le az egyik légiósunkat, akkor gondolom itt mindjárt menne a rasszistázás, meg idegengyűlölet, meg ilyenek...Gondolom...

#168929 Johny King Előzmény: #168900

Rácseszel, ha májusban is örülni fogok!:-)))

Meg természetesen majd a VB-n is a németeknek!:-)))

#168900 akpo7 Előzmény: #168885

Dehogy lattam. :)

Noi vilagversenyen akkora a szakadek az elvonal es a kozepcsapatok kozott, h. csop-meccseken felgozzel tovabbmegy az osszes eselyes, jatekukrol semmit nem lehet megtudni. aztan majd jovo heten tortenik is vmi. En most errol a vb-rol cakkpakk lemaradok.

Fogadas? Ugyamma, orulj inkabb februarig a Bayernnek, nem veszem el a kedved. :)

#168892 matgab Előzmény: #168885

viszont azt nagyon csípném ha nyerne az Arsenal az este, meg a Rangers és a románok...Ja és persze a titkos favorit a Kazany...

Ha ez mind összejönne akkor az már egy egész komoly havi fizu lenne...

#168885 Johny King Előzmény: #168883

Jajj Ákos!

Zsinórban nyertek 2 olimpiát, 4 eb-t, 4 világkupát, csak a vb-t nem!!!

Ez a Norvég csapat nem jó!!!

Láttad a meccset???

Nem lőttek átlövés gólt!!!

3 kulcsjátékos hiányzik, és más az edző!

Lefogadom veled bármiben, hogy ezt a VB-t sem fogják megnyerni!!!

#168883 akpo7 Előzmény: #168862

Nagy kul., h. nyertek 1 olimpiat, mielott itt a vb-n elkezdtek volna "bukdacsolni". :)

#168865 matgab Előzmény: #168575

ezt az infot pont én is hallottam egy ismerősömtől, aki a focival is kapcsolatban áll...

Mondjuk nem kell hozzá sok sütnivaló , kitalálható, hogy ha a magyar futballban ahol közismerten nincs sok pénz (ki az a hülye, aki akár 10.000 HUF-ot is fizetne azért, hogy 2-300 (nagyon jó esetben 2500) dühöngő őrült az ő reklámját lássa egy focimeccsen??!!(arról nem is beszélve, hogy úgysem a reklámokat nézik az emberek, de ez más kérdés...

Egy megoldás létezhet arra hogy a játékosok fizetéseit -amik azért teljesítményükhöz képest horribilis magasságban tartózkodnak- kifizessék. Főleg gondolom amióta a fiktív szerződéseknek keményen utánanéz az APEH...

Hónapok óta fizetések nélkül élő focisták vajon miből élnek??

Miből van a pénz? És vajon megéri ez a fogadóirodáknak?? Hát persze, már ha van elég fogadó, aki megteszi a a várt, vagy normál eredményt...Vagy elég ha az emberekben felépítik a nyereményvágyat és ha már ott vannak az oldalon akkor esetleg odaszoknak pókerezni, meg egyéb automatázni...És ezeket az embereket (akik ilyen szerencsejátékos típusok, mint mondjuk én) így a legkönnyebb megtalálni. Én sokkal nagyobb eséllyel kezdek el pókerezni az adott oldalon, mintha "csak óriásplakátról" bombáznának...

Hogy lehetne ezt megszüntetni? Ma már gyakorlatilag sehogy. Csak ha betiltanák az egész világon az összes olyan internetes és nem netes sportfogadóirodát, ahol ezekre nagy tömegeknek lehet fogadniuk. De valszeg akkor is lennének olyan mini szigetek, akik engednék, hiszen amelyik ország engedi, az meg jelentős adóbevételekre tehet szert.

Az internet meg korlátlan. Vagy átmenne az egész illegalitásba...

Szóval nem lehet betiltani, én csak legalább nem engedném az EU-s országoknak, hogy sportfogadó irodához köthető cég legyen közvetlen szponzora csapatoknak (bár ezt is ki lehetne azért játszani, mert mondjuk egy alapítványt szponzorálnának aki a rákos betegeken segít és az alapítvány szponzorálná a csapatot, mondjuk Bwin alapítvány és nem lehetne hírdetni sem ezeket sehol.

#168862 Johny King Előzmény: #168578

Valaki nézi a Magyar-Norvég derbit???

A Norvégok ezzel a játékkal tuti, hogy nem lesznek világbajnokok!

A végén még tőlünk is kikapnak!!!