Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: Főleg hideg

#1656 Hathor Előzmény: #1653

szerintem íg jó. Egy kicsit nyugodtabbak a nyitók, zárók így.

Erste indikatívnak vége!

#1649 csapa

Sziasztok!

Most hívtak az EsteNetbrókertől és kérdésemre tájékoztattak, hogy az indikatív ár közlését "technikai okok miatt" véglegesen bejezték.

Na most akkor mi van, én egy olyan szolgáltatásra fizettem elő amiben ez is benne volt?

Menjenek a ....

Indulunk

#1646 Waszeitung

Futik tegnap erősebb plusszban voltak mi lett belőle :D

Viszont érdekes hogy már nem mindenki tart velük esésben vagy ők majd később pótolnak...

#1644 Csokigyáros Előzmény: #1642

egyenlőre nem úgy néz ki, hogy Sanyi bának ma mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia...

#1637 Csokigyáros Előzmény: #1634

igen, de az a furcsa, hogy a világ ebben nem követi le őket... eddig nem így volt...

#1624 Csokigyáros Előzmény: #1622

szvsz megtartját 1500 felett, és ezt a futik is segítik, már csak a huf-nak kell beállni a sorba...

az 1500 a 310 huf-fal együtt eshet el....

#1622 hosszhuszár Előzmény: #1617

Én esésre számítok napok óta.

Srv hír:

Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2008. május 30–i

közleményében bejelentett program keretében 2009. március 3-án 100.000 darab OTP

törzsrészvényt vásárolt 1.547,-forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési

szolgáltató igénybevételével. Továbbá 2009. március 2-án 401 darab OTP törzsrészvényt

értékesített 1.545,-forint/darab átlagáron az ETFBUXOTP alap fedezése céljából az OTP

Bank, mint befektetési szolgáltató igénybevételével.

Így a Bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 20.456.400 darabra

változott. A csoporttagoknál lévő részvények darabszáma a 2009 február 26-i állapot szerint

2.098.560 darab. A saját részvény állomány mindösszesen 8,06%.

1450 benne van, de alá is sanszos, szerintem.

TA analfabéta vagyok, de a környezetből ítélve, esni kéne.

Igaz, korrekció sem volt, de lehet, hogy ezt most elfelejthetjük.

Ennek válságnak vagy nagyon gyorsan vége lesz, vagy nagyon nehéz idők előtt állunk.