Mindig is sejtettem, hogy Te egy ikszpenzív hölgy vagy! :-)
50%-ér én is kikutatom a tuttit! :-)
Legyen 5 %? ,-)
Mindig is sejtettem, hogy Te egy ikszpenzív hölgy vagy! :-)
50%-ér én is kikutatom a tuttit! :-)
Legyen 5 %? ,-)
Vegyek vagy ne vegyek?
Egyszerű választ kérek, nem ilyen kacsingatós rejtvény feladványokat! :-)
olyan biztos hogy a szurgut orosz ? ;o)
és olyan biztos hogy csak kp-ért lehet akvirálni ? ;o)
újabb oti harmad eladva.
syni, rába szintén.
fhb, egis, ricsi, mol még van; és a favorit :o) de az befi.
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=268453&fr=ec
tegnap volt egy "a német acélgyártók felére esett a termelés" cikk
(az alcoa amúgy nem vetélytárs, mert nem acélban utazik jellemzően ... jó lenne utánanézni mielőtt ilyet leírnak - bár nehézipar az igaz :o))
azt nem értem hogy miért számolnak egyszámjegyes pár százalékos gdp visszaesésekkel mindenütt, holott ha az acél felére esik vissza a termelés vagyis nem kell, akkor az a z iapri termelés legalább 25 %-os visszaesését jelenti, mert autóés építő és energ ip aminek kell és hát ezek adják a gazd legalább felét - e három húzóágazat.
na mindegy.
részvénykitettségem oti harmadolásával csökkentettem.
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=268381&fr=ec
ebből idehaza az lesz, hogy felvásárolják bagóért (kényszer) meg eltolják a tíz évnél idősebb kocsikat (esetleg papírokat is hamisítanak) és haverok cserélik be új kocsikra prémiummal.
nem tudom a pestiek hogy vannak ezzel, de vidéken az embereknek megélhetésre sincs pénzük és rettegnek meddig lesz fedél a fejük felett, nemhogy autót vegyenek, amikor ha van, akkor a hitel miatt el sem tudják adni (most már az is jó ha úgy tudja eladni hogy hitelátvállalás és 0 ft és nem neki kell még fizetnie csakhogy vigyék).
bár megfigyeltem hogy itt pesten sokan vettek mostanában új autót akciósan kp-re, csak tudnám honnan van pénzük amikor közalkalmazottak és alig keresnek ... mondjuk a lakóparkban akik simán csak dolgoznak és nem a hivatalokban tologatják az aktákat, azoknak nincs is, a lepukkant kocsijukat mossák hétvégén ...
de asszem én már feladtam, hogy bármi is változni fog, hiszen a magyar mentalitásba bele van ivódva a mutyi.
nem tudom követni :o)
most pl fogalmam sincs hol kéne eladjam ...
egyelőre 12k fölött állok bőven :o)
de komolyan, hihetetlen hogy ezt kovetni tudod.....:)
meglatom hogy szusznyeff, es kifogy a szusz....:)
pedig szimpla rns Te ! :o))) szasz szabibabának ;o) is.
Ursi,
en meglatom azt hogy szusznyef, rusznyef...es megall a logikai lanc.... szetfutnak a szemek....:))mint egy harisnya....:)))
nm értem miért tagadják le hogy van közös vegyesvállalatuk ?!
na mindegy.
az oroszok és molocskova:
gazpromé a szerb nis
molocskováé a horvát ina
surgutkov feleségül veszi a magyar-orosz-amerikai molocskovát
rosznyefty (aki mindig is az eredeti kérő volt) apósági viszonyba kerül molocskovával
gazprom meg a sógor vagy a koma vagy valami iylesmi :o)
a lényeg hogy eu kimarad és az oroszok megszerzik a teljes ellátórendszer fölötti felügyeletet !!! nis, ina, mol, slovnaft és mind-mind ahova ezeken keresztül megy olaj-gáz, és ahol menni fog a déli áramlat is !
izgi lesz :o) vegyünk molt.
én felül állok mindezeken amiről itt szó szokott esni ... és minden álmom teljesülne, ha ingyen dolgozhatnék a hazámért, amely azokat az embereket is magában foglalja, akik egyébként nem látnak tovább a saját kicsinyes röghöz kötött dolgaikon túl ... mindössze azért, hogy több pénzük maradjon és élénkítsék a belső fogyasztást, mert másra nem jók, két ép gondolatuk sincs.
fel is hívom gordont, hogy segítenék neki, mert azért a fidusz is észbe kaphatna, hogy ha most ő kezdi a megyó féle nem kell ide megszorítást, akkor egy jottányit sem jobbak, mint a szegfűs kövületek.
eleve ki volt az a vadbarom idióta aki kitalálta a 13. hónapot ?! szökőnap az van, arra az egy napra lehet mindenkinek arra az egy napra járó 4 évente esedékes napibérét megadni oszt slussz.
szasztok.
hol van Ursi?
olyan jo otletei vannak, es a mult heten megsem jeloltek egyszer sem miniszterelnoknek...:) pedig orankent lett volna ra eselye....
:))
törökök még mindig ontják az alkatrészeket, de az olyan is.
http://www.mfor.hu/cikkek/Ismet_elbukott_egy_magyar_autoipari_beszallito.html
arra leszek majd kivi amikor 25 % al emelkedik az autó igny, akkor honnan fogják a gyárak a beszállítókat összekaparni , mert sok meg is szűnik nem az van hogy ukriba megy át mind
na megvan miért emelkedett :o) hírre ma már adni akkor ?! hmm-hmm.
hosszútávúnakjó lesz, de addig még sok olaj elfolyik surgutban.
létrejött a new european oil amerikai-orosz-magyar vegyesvállalat :o)))
érdemes az exxonra is figyelni ;o)
mellesleg a surgutnyeftgaz-al a molnak már régóta van vegyescége bizonyos orosz mezők kitermelésére...
asszem zsolti elérte amit akart, rutistofi feladta, mondjuk ha nem jön közbe a válság ez hamarabb beköv., így kissé elhúzódott a tranzakció, bár még mindig az előhallucinált 3 éven belül van csak sajna totál messze az elvárt 50e Ft-tól :o(