Csak nem direkt van akkora vevő pakk, hogy szépen felszívja a remegőkezűek papírjait? :)
Ilyen tempóval kitart zárásig.
Csak nem direkt van akkora vevő pakk, hogy szépen felszívja a remegőkezűek papírjait? :)
Ilyen tempóval kitart zárásig.
nem lehet, mivel az adott oldal szerveréről szedjük le :) Ha feltűnne, csak a napi.hu hírei szarok, többi jó, tehát a napi.hu szerint mindenki hülye, csak ő a helikopter.
Mármint az rss hír jön egy órával előbbi idővel? Azt is lehet javítani, sztem.
Felhúzás alatt mekkora árfolyamot értesz/remélsz?
Én még nem kajáltam.
megebédeltem, és ugyan ott tartunk ahol tartottunk :)
szvsz eztet nem fogják ma felhúzni, nincs elég erő, pszichológiai hatás béka segge alatt van. Talán ha nekiugranának és felhúznák 137-138ra, akkor már a vásárlók is jönnének, nehogy lemaradjanak az emelkedésről és generálnál felfele az árfolyamot… de ez csak elmélkedés :)
Ha ezt nem húzzák fel zárásig,akkor holnap jön a köv. alsó kanóc....
rss oldal beállíltás, nem itteni. (Hogy mindig az az oldal hírei legyenek legelől...)
off
Herceg, egy órával többet mutat a fórumod, az RSS hírekben a legújabb - Megállapodott az ORCO... - előtti időpont 12:54.
Há izé ööööö, most sakk-nál tartunk, ki kell gondolni a lépéseket. meglátjuk melyik oldal győz :D hajrá loki :D vagyis khm. hajrá eco! hajrá eco! hullámozunk :))))
Nem adom fel! :)
Eladói oldalon lévő pufferek eltűnhetnének végre.
most 70k eladást hozott...:S
Vettem 1600 db-ot az "íze" kedvéért. :)
Legutóbb szerencsét hozott ez a db szám. :)
igazad van, lefelejtettem a :-) jelet
:))) nálam is szépen ékelődik.
Mult héten szerda és péntek közé tettem a kitörést,mint lehetőséget....
holnap szerda..:)
Arra az 1,4 millkára 130-134 között, nagyon szűk sávba szorult be már két napja, innen el kellene indulnia valamerre, reményeim szerint fel :))