melyikre gondolsz? a 128on a 319es csomgocskára vagy a 130on lévő 191es tételre? vicces hogy 132től felfele 300k van berakva... csodálkozom, hogy nem unják, habár olcsó játék... :)))
melyikre gondolsz? a 128on a 319es csomgocskára vagy a 130on lévő 191es tételre? vicces hogy 132től felfele 300k van berakva... csodálkozom, hogy nem unják, habár olcsó játék... :)))
Szép kis féket raktak be, remélem lesz aki kikapja, pedig már egész izgalmasnak tűnt, rögtön fel is ébredtem :))
Most van lehetőség......
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1nO1j9
RSI támasz fölé ugrik,akkor igen......
szerintem az előszót a pf-re érted. én úgy gondolom, mi nem vagyunk olyan bunkók mint a pf-ek, hogy ide oda zavarjunk bárkit is egy elemzés miatt... :)
nekem tetszik, és a lényeg nem 1000ft a célár karácsonyra :)
időközben 130on rágodik az eco
Ha valaki hülyeségnek tartja, esetleg fel is bosszantom vele, nyugodtan elzavarhat a phylaxia-topikba.
Econet (2009. december 1.)
A részvény árfolyama az október végi kitörést követően erős emelkedő tendenciát mutat. A látványos réssel nyitást (kitörési rést) követően bázist képzett 78 forinton, majd innen rugaszkodott tovább 150 fölé. Az emelkedésben kialakult az újabb, szökési rés és egy Ross hoakkal megerősített 1-2-3-alj alakzat (zöld számok és Rh). Mindez együttesen a további emelkedés mellett szól. Létrejött ugyanakkor egy 1-2-3-tető formáció is (piros számok), amelyre a tegnapi ármozgással kialakult Ross hoak (piros Rh) adott megerősítést. Ez az alakzat magában hordozza az esés lehetőséget.
A pénteki visszateszt után jó beszálló lehetőség kínálkozott a pénteki csúcs (130) felett. A vétel ellen szólt a hétfő réssel nyitás, és a rés napközben valóban be is töltődött. A részvény azonban még így is elég magasan (128-on) zárt, így ez az esés egyelőre nem csökkenti a további emelkedés valószínűségét. Akinek van pozíciója, az a Ross hoak szintjét (138) teheti meg elsődleges célárnak. Itt célszerű zárni a pozíció egy részét, a többivel pedig érdemes megvárni, hogy az árfolyam képes-e elérni, netán meghaladni a korábbi csúcs szintjét (151). A Ross hoak szintjének áttörés ugyanakkor újabb lehetőséget jelent pozíciónyitásra. A longos forgatókönyvet akkor kell félretenni, ha az árfolyam a zöld hármassal (és egyben piros kettessel) jelölt pont, vagyis 112 forint alá esik. Ezt követően a szökési rés betöltése is valószínűsíthető. A pénteki tető fölött nyitott pozíciók zárása már akkor is megfontolandó, ha az árfolyam a pénteki alj (117) alá esik.
És hozzá a chart:
:))) Lassan teljes érdektelenségbe fullad, ha nem lesz valami hír, bár jelenleg nehezen tudok elképzelni még egy napokig tart limites rallit, de ne legyen igazam :)
Mint egy ekg, egyet, egyet dobbant, most egy függöleges vonalat látok, él ez még? :)
vagy holnapután. ;)
128-as nyitó. Pufferek megjöttek 132-re és 133-ra.
ECO is speki papír mint humet vagy a phyl..
ha veszel mert fel várod akkor tartsd...
duplára ment..nem tudom meddig várjátok..a nayg durranás már meg volt.. anno a szigetnél kotorászott apeh..akkor vitték 200ra..
Én péntekre vártam a zuhét ...
Ázsia felemelt minket is ...
Hmm ...
Holnap is lesz egy nap ...
;)
ha így gondolkodnak, akkor van remény:
wilson71 ( 2009 11. 28. 22:44 )
Lali, nekem teccik a Neo zenei világa, de a szöveges rész kevésbé... :)
szerintem más út nem nagyon van, csak oda, persze az anyagi rész elég komoly kockázati tényező... kérjetek jó sokat, aztán utánatok a vízözön! :)
a Klubrádió nem jött szóba? az ország 80%-a tudja fogni. vagy nektek az kevés?
jó gondolkozást, mi a háttérből szurkolunk!
Boros Lajos
Neo szóban van, Klub is megkeresett, de ott sok hallgató kimaradna
ránk nézve addig jó, amíg a neoról így nyilatkoznak. ha visszautasítják a neot, arról tudni fogunk.
u.i.: engem az sem érdekel, ha jan1én ők szólalnak meg hír nélkül. csak ne olyan hír jöjjön, hogy neo kizárva.
Esetleg a megszűnt BpTv-ből hozhatnának néhány embert pl: Anettkát és Benkőt, de szép páros lenne Győzike Bea asszonnyal is :)))))
Kicsit mintha kifulladóban lenne az emelkedés, a forgalom csökken, nagy vevőnek nyoma sincs, ha nem lesz valami komoly hír akkor sokan ráunnak erre a +- 1 pontokra és jöhet herceg 107 forintja...
Szvsz mindenképpen jó Nekik, mert a reklámozó cégek ott vesznek reklámidőt, ahol hallgatott műsorok vannak :)
A másiknál Balázsék már nyomják a sódert :) hallgatják is sokan (reggeli közben én is :D)
A rádióhallgatásom néhány óra/év így tőlem oda mennek ahova akarnak, persze ha ez az econak jó, akkor jöhetnek ide is :))
Ha jönnek Bochkorék, akkor rövidesen ki kellene dobniuk a hírt arról, hogy a beképzelt "Istenek" visszatérnek.
Mai 128-as vételem sok hasznot nem hozott, átviszem holnapra bár a mai nap után már kicsit visszafogottabbak lettek a longos álmaim :))