Üdv mindenkinek!
Button ott lesz a Brawn csapat élén ezzel a kocsival. Lagalább 5 éve drukkolok neki. Tavaly már nem is akartam a végén nézni az F1-et annyira elkeserítő volt a Honda teljesítménye. Idén nagyon kecsegtető! Nagyon várom a futamot.
Üdv mindenkinek!
Button ott lesz a Brawn csapat élén ezzel a kocsival. Lagalább 5 éve drukkolok neki. Tavaly már nem is akartam a végén nézni az F1-et annyira elkeserítő volt a Honda teljesítménye. Idén nagyon kecsegtető! Nagyon várom a futamot.
Pedig hányan semmibe sem vették.....hmmm az egy csapat volt, egy jó csapat! A masszőrtől a "mozdonykerékpumpálóig " mindenki! Na meg **** sok pénz......na ez az ami ma, nincs!
Ma van az, amikor a kis csapatok lehetőséget kapnak, amikor technikai tudás, a csapat építés igazán majd működni fog! Én kis hiú ábrándozó........:-)))))
Azért ment, mert Hamilton jött :))
Nem leszek népszerű, de nekem, soha nem volt szimpatikus.......
e van...
Nos igen, Schumi az etalon! Sokáig nem lesz olyan, aki nyomába érhetne. Talán Vettel, most nagyon nyomják, és ügyes is. Majd elválik...
Nálam is Schumi a favorit!Amióta kiesett nincs igazán kedvenc pilótám!:)
Talán Hamilton.:)
végre egy szakmai topik neked :D
Nem állítom, hogy a csapatával ez nem sikerülhet, de sajnos az idén nem hiszem. Legalábbis amíg ilyen fehérek :)
Végre késztetést éreztem, hogy valami értelmes dolgot hozzászoljak a forumhoz:
Hajrá Alo!!!! :) Meglesz a harmadik is!
(azért annak örülök, h még idén nem osztogatnak érmeket)
UI: Köszi herceg a meghívást az oldalra, jo kis site lett ez...
Ő már egyszer épített egy csapatot, valami olaszt, olyan pirosak voltak......ja és hétszer nyertek VB-t.
Ja, a nehezen szerzett szponzorait biztosan...
:)) 5G-s lassulás, gyorsulás :))
A 150km-t kibíró abroncsokat vagy a 20e-t forgó motort? :D
de a forma1-es fejlesztések egy részét szokták idővel átültetni az utcai kocsikba :D
óóóó az a nagy szived :))
Ozzy csak az F1 kocsit baxták el nem az összes utcai modellt.....
Herci jó válasz egyenlőre maradhatsz :D
Már előre készülnek, hogy Kecskeméten mire számítsanak? Vagy mi?
most is Ő:)) egyelőre Massa a favorit...
Mercinél azt mondták hogy elqrták az idei kocsit,lehet hogy feri is arra járt,szval ezt ne sajnáld :D