Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#162286 lilia Előzmény: #162247

kratyusz mondtam a telefonban ma reggel a gbpusd shortot.

benne ulok, szerintem esik egesz nap, es akkor hetfon resre jatszom....

#162270 Moiser Előzmény: #162247

Ejjeli eurusd short 1.50-1.49 zarodott...es nana, hogy tovabb szakadt mielott felkeltem volna ...

DUBAI

#162225 Zabás

A következő a hír!

Köztudott, hogy Dubai-ban a legnagyobb építő cég csődközeli állapotban, fizetésképtelenné vált és 6 hónap haladékot kért ők építik a World-Dubait,

Itt nem az a hír, hogy egy építőipari cég csődközelben, hanem, hogy ez a cég a Dubai államé, tehát, maga az Emirség van fizetőképtelenség közelében! Ha ez így van akkor itt olyan W alakzat lesz a világban, hogy a második aljat valahol a 0 közeli tartományokban kell keresni! :)OTP 600-as célára is beteljesülhet!

Saját véleményem, ha ez igaz és csődbe mennek hivatalosan, mi a legtutibb pénzforrás: a haború :( !

Remélem feleslegesen vészmadárkódok! De nagy esésekre kell felkészülni, tegnap USA nélkül sikerült, ma USA is rásegíthet, a hétvégére nagyon rizikós lehet moat pozit tartani!

#161921 Spade Előzmény: #161526

végül kiderült a tegnapi felrohanásnál az opciókat mészárolták le....azért is tért olyan nehezen magához a dodo....

#161920 Euroman Előzmény: #161831

Azért egy világvége "light", mint idén január és március között volt nekem nagyon jól jönne, és a sok elrugaszkodott V párti feltámadáshívőt visszahozná a valóság világába. A kaki mindig is megvolt, csak rengeteg dollárdezodorral fújták...fogyóban a dezodor, és asok felgyülemlett trágya most még büdösebben bugyog.

#161913 big-ebuy Előzmény: #161905

azóta zárta is....

jaja mondom én vmi készülőben..de logikailag évvégéig brutál bukó hülyeség lenne

#161892 NightLord Előzmény: #161836

Nikkeit speciel ma még éppenhogy visszahúzták 200MA fölé, de határidő alapján holnap már szignfikánsan alatta nyithat..

Érdekes módon a medvepiac kezdetén is a nikkei esett legelőször a 200 napos alá, a többi index néhány hetes-hónapos késéssel követte.

#161874 Spade Előzmény: #161526

Ez volt az elméletem következménye nem TA alapon, h beverik 1.5 alá.... mondjuk ma éjjelre vártam, de igy se rossz....

Ez mindenesetre finom volt :)

Re: eurusd

#161872 Amatoregy Előzmény: #161868

90 pip biztos. 38 pip többlet bizonytalan. Ezek voltak a számok. Nem akartam, hogy elolvadjon.

Re: eurusd

#161868 Amatoregy Előzmény: #161843

Nem!! Volt egy célár. Korábban beirtam. Ratoltam a stoppot mivel fordulni látszott. Kiütötte. Te innem longoltad, ami ultra rövidre jo volt. Szerintem is pattanás várhato, ezért pár pip miatt nem nyitottam ujra. Ez tény volt és beirtam. Napközben is zárhattam volna amikor longolt itt valaki, de ezt a pozit hosszabbra vettem. Vannak 2-3 napos pozijaim is néha.

#161848 lackok Előzmény: #161842

"Hazai szakértők között nincs egyetértés abban a kérdésben, kialakulóban van-e a pénzügyi piacokon egy újabb buborék. Ezt ugyanis nehéz definiálni, ami a monetáris politikának is gondot okozott a válság kapcsán – fejtette ki lapunknak Bebesy Dániel, a Budapest Alapkezelő portfóliómenedzsere.

A lufi ellen azzal lehet érvelni, hogy a legtöbb piacon ma lényegesen lejjebb vannak az árak, mint a válság előtt. Ugyanakkor a globális gazdaság teljesítménye is visszaesett, változott a struktúra, így nem lehet tudni, hogy az új árszintek megfelelnek-e ennek"