Ez egy lufi, ki kell pukkannia.
Összeomlás? 200 MA felett, zárt USA piacok mellett.....háááát...
Meg lett volna. Pár pip miatt nem kockáztatok százat.
Örömmel látom, hogy bekövetkezett a tegnap általam előrevetített összeomlás a devizapiacon. Mondjuk nem föltétlenül már mára vártam a lejtmenetet. 1,50 fölött az euró? Mire föl? Ez mindenkinek, csak éppen nem az európai gazdaságoknak, exportőr vállalatoknak kedvez, -sőt: ellehetetleníti őket. A gyenge dollár csak az USÁ-nak jó,de az meg kilábal a válságból erősebb valutával is.
Szóval csak így tovább. 1.45-ig meg se álljanak, de felőlem 40 alá is bedönthetik az eurót. Már csak az aranyban kéne a kijózanodás, de remélem arra is sor kerül. Egyszerűen nevetséges, amit e hónapban műveltek vele. Menekülő termék? Ló****t!
Hozzáteszem: nem várok világvégét, hiszen azt mindenki megszívná. De ennek a lufinak véget kell vetni!!!!
meg nekem hosszútávon is short hónaposon is.....nem tom mi lesz itt ..vmi bődületes szakadás jönne rv piacokon is
mostmár nézem csak azért is,revans kellesz de nem ma az tuti...lassan aljat épít....utána
Most ugye nem engem okolsz?
Irtam én egy szóval akár itt, akár a privibe, hogy zárd a shortod?
Mert szerintem ilyet nem írtam!
itt vmi írdatlan szakadás jön mindenütt vagy mi?nálam dollár totál erősödésre áll hosszútávon
holnap jön a alj kb.....én ta szerint ..többet nemhallgatok senkire...itt is ta-ta..letépés-kitépés meg van mindenütt
En meg seggelek...gyanus, hogy amolyan letapados-tovabbszakados lehet...
:)
Jah, Londonban meg 'technikai gondok' vannak...erdekes egy nap, annyi szent.
1,5123-1,5033.
Kratya kiütötte. Hogy nem bírt már 38 pötyet esni...
Amikor Usa zárva volt és borult a piac, Dax-ban vállalta túl magát egy francia bróker. Akkor még az volt a móka, hogy az Usa subprime csak ott lesz és az is csak kicsi válság Berni és Bush nyilatkozott nincs semmi gond. A szart átmenetileg azzal a gyerekkel akarták elvitetni, de rájuk borult. Lehet hogy a történelem ismétli magát?:))
Na a nyomda zárva van ahogy látom.
rendületlenül alá állok long megint
De csak azért vagyok ilyen bátor, mert a gbp jpy short fedezi :-)
És euraud long is
Jaa... a 2 evvel ezelottirol van szo?
Vagy mivan? Huu de szoke vagyok ma!!! :D
Ez most magyarul legyszi? :) Lemaradtam vmirol? De kina is kokadt az ejjel nem?
No meg gondolom a 'Dubai nem tud fizetni 'sem epp szivderito...