tegnap egy gyer shortocskam volt...de longolni se longoltam (en marha, de egyszeruen nehezen megy ,ha nem hiszek benne)...
Mara kb ezt vartam, de meg nem vagyok boldog (se nyugodt) :)
tegnap egy gyer shortocskam volt...de longolni se longoltam (en marha, de egyszeruen nehezen megy ,ha nem hiszek benne)...
Mara kb ezt vartam, de meg nem vagyok boldog (se nyugodt) :)
Tegnap regeneráltam magam :) ! Éjszakánk kicsit húzósra sikerült, párom tejeskávézott ezeér a pici meg virrasztott :)
Én meg altattam, kevés sikerrel!
na tegnap senki nemvolt ilyen lelkes lefelé egyedül kratya írt értelmeset 5ember közül..igaz úgy fest nem jót:(,pfff tanulok,nemvagyok lelkes
sztem meg határ 50, 1h ha nézed ez a akár a 2. lefelé hullám 1/3a is lehet itt pont kb:)
Én sem! Felfele ki tudja meddig, megy, de le le kell jönnie!
En is arra varok...longolni nem merem, nem bizom benne...
Azért innen pattanhatna egyet, jó short beszálló végett!
Mert ez itt elvileg jó long beszálló /lehetne/!
Gyanusan shortos ez, bar az oras alja meg kerdeses...
Ujra beszallot lesek.
A hangulat se fenyes, szal...(eppenseggel tokeletes alkalom, h megakadalyozzak, h a dodo uj melypontokra gyenguljon az unnepi szezon elott...) de meglassuk.
sztem meg ráb..asztam nem tom miért longoseurusd ez ta egyértelmű short ,annyi tegnap kitőrt farson sztem...havin is túlvett ,de figyelek lehet nemértek hozzá....:(ez van
megállt london...eddig sem volt forgalom sem meg semmi sem most meg még ennyi sem
eh kicsit korán zártam,leharapom a izém ha bedől ma ...50nél ha nem pattan fel akkor ko
ok,semmi baj én nemtettem stopot ,se ellen pozi de ha bejön neked köszi én ta alapján tartottam volna:)
Én meg, jó szokásomat megtartva beragasztotta az árfolyamot :)
http://www.imagebam.com/image/c5c67a57570863
Most egy ideig e két szint közt fogunk kolbászolni!