Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#161569 Dr. ursi Előzmény: #161562

nem mi ! hanem a bankok ! mert nekem pl 60 %-ra adtak hitelt, de most annyiért lehet eladni, mert közben a 2 évvel ezelőtti eladhatósági árának kb a 60%áért lehet pont eladni.

és azé a bankok mert ha el akarnák kerülni ezt a subpiri válságot akkor nem emeltek volna kamatot és visszafogták volna a mocskos kezüket az árolyam elszámolásnál is (pl cib az aktuális levánsi napon az árfolyamhoz hozzáad még 10-12 ft-ot, mert nála annyi, mkb és otp a legjobb ebben náluk csak 3-4 ft), hanem próbálják hogy az emebrek ki tudják fizetni a törlesztőket és a lehető legkisebb mértékben megnyomni nem minde3n táthárítani hogy a profit felár a hitelen ugyanannyi legyen hanem mondjuk 5 % helyett aszondja okés most lenyelem a pluszt költségben és csak 2 % lesz a hasznom, és akkor nem dőlnek be hitelek és nem fenyeget a subpiri.

sztem ez lenne a banknak is az érdeke, csakhogy emberek irányítják azok meg proféhesek.

száradna le mindnek keze-lába.

#161562 Amatoregy Előzmény: #161553

látom Mo-i subprime válságot rendeztek. Nincs minden kelléke meg, de legalább a mienk :((((

#161553 Dr. ursi Előzmény: #161543

nagyon optimistán becsülted a lakás eladási árát.

megnyugtatlak :o( hogy ha 12,9ért vetted azt most max 9-ért tudod eladni és még akkor is jó vagy !

#161550 Dr. ursi Előzmény: #161543

hát az illetéket ne is mondd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi alapon szednek ilyet ??????????? amikor leadózott pénzből vettem és a fele meg hitel.

még akkor se lenne jogos ha csak az önrészt adóztatnák.

de nem ! á ugynmá !

most mentek ki a levelek hogy végrehajtást inídtanak mert nem fizetnek a népek.

****om !

miből ?????????? sok seggfej ! miből ?????????? mikor eleve hitelből vette.

nem mindenki oszkó petya hogy 7 milla büntetéseket a mellényzsebből csenget ki.

az illetéket egy ilyen helyzetben el kellett volna törölni vagy legalább a hiteles részről elengedni.

#161543 NightLord Előzmény: #161518

Milyen ismerős : )

9 misit vettem el én is, 12,9 volt a lakás, tehát 4 misi önrészt toltam bele. Namost jóindalattal azt lehet mondani, hogy a lakás forgalmi értéke jelenleg lehet vagy 11 misi, az átértékelődésből következően viszont a tartozás a 10,5 milliót is meghaladja. Tuti biznisz volt, érzem, 4 milliobol csináltam felet, de ha még levonom a vagyonszerzési illetéket is, akkor már minuszban is vagyok : )

#161536 Kriszti@n Előzmény: #161029

ugyan erre gondoltam én is.be is álltam venni ,de semmi nem jött le értem.jövőhét közepétől vártam a ft gyengülést...

#161518 Dr. ursi Előzmény: #161154

eccerűen polgári engedetlenséget fogok indítani.

elegem van abból, hogy így lenyúlnak.

persze láttam én a szerződésben a pontot, hogy egyoldalúan módosíthat bármit, tulképp uzsorakamatra is növelheti, de hát kiszolgáltatott helyzetben voltam.

9milliót vettem fel.

már majdnem 2,5 millát fizettem a banknak és a tartozásom mai nappal kb. 10,5 milla.

és ha nem fizetek eladják a fejem fölűl mondjuk 10,5-ért ha szerencsém van és akkor legalább nem kell még ráterhelni valamire.

de az önrészt akkor is bukta-bukta, de hát ki nem szarja le.

olyanok nyilván nem akik havi 3-7 millákat tesznek zsebre állambácsi jóvoltából.

annyira elegem van ebből az egészből ...

#161490 NightLord Előzmény: #161181

hát kb az lenne a reális. 2,5% volt asszem az SNB alapkamat mikor felvettem a hitelt, azon a szinten volt 5,97% az ügyleti kamatom...

#161181 Amatoregy Előzmény: #161154

Mindjárt visszaküldöm updatelve a grafikont amit januárban küldtek a 6.5-röl. Akkor most lehet 4 is.

#161154 NightLord Előzmény: #161094

Normális szintre csökkentenék a kamatokat, akkor nem lennének ilyen gyönyörű profitok, amik 6000 közelébe hajtották a zótépét : ))

De amugy tragédia, svájci alapkamat 0,25%, magyar CDS ~2% hogy a retekbe lesz ebből 6,5% ügyleti kamatom?!

#161094 Dr. ursi Előzmény: #161027

azért kivi lennék ilyenkor a gyengüléses oldalon állókra; gondolom london :o) de mögötte a megbízást adókra ... gondolom nem a raffi és a többike ... á, rohadjanak le ott ahol vannak.

de legfőképp mnb, hogy parkoltatják a pénzt, mi fizertjük nekik még az mnb kamatot is mert adófizetői pénz az is, és még csak annyit se tudnak elérni, hogy baszdmeg a **** kamatot amit felemeltél csökkentsd már vissza oda ahol adtad anno a hitelt.

kapja be mindegyik !

bocs ez a dühibe való :o) de annyira kikívánkozott.

#161029 Amatoregy Előzmény: #161027

de lehet, hogy revidiálni kell az álláspontomat......

Mondjuk a nagy testvér nélkül el fognak vele szórakozgatni a ráérősebbek...

#161027 Amatoregy Előzmény: #161023

Én még korainak tartottam a gyengülést..

Vártam benne egy meghúzást 265-266 körülre az elkövetkező pár napban. igazából az általad említett "törlesztési gyengülési hullámot" 4-12.-e között várnám....

közeledik a hó eleje, a …

#161023 Dr. ursi

közeledik a hó eleje, a törlesztések, alig feltűnő ... k a-ukat

#160445 -sabe Előzmény: #160430

én is erre várok :) egy csökkenő háromszög van, amiből még ma le kell törnie.