Nem megszálottság ez részemről hanem van egy elgondolásom, ami ha igaz nagyon jó a Reward/risk aránya, de ehhez egy time window tartozik szal az időfaktor miatt görcsölök.....
Nem megszálottság ez részemről hanem van egy elgondolásom, ami ha igaz nagyon jó a Reward/risk aránya, de ehhez egy time window tartozik szal az időfaktor miatt görcsölök.....
konkrétan nemtom.
stop-kiszedés, vagy valamilyen poz irányba ható hír előismerete vagy natúr vásárlás
lehet.
nálam van egy szint.
és az oroszok lehet eur-t is váltanak :o)
ujratöltve.....sikerült telibe kapnom, kutya legyek ha nem stop kiütés volt, de már a stop nyerőbe húzva...
kissé nagyon.
nekem is van ilyen.
megszállott usdajenci longos vagyok.
naposon feszegeti a szalagot.
fent.
korai még.
sztem.
hát ursi ha veszik hadd vegyék és közben elpasszolják a dodo-t akkor megvan miért ugrott az is a béka feneke alá
nah innen nem untatom a nagyérdeműt :), de a cél ujranyitni....meglátjuk...
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=amw6UuLPKPGs&pos=4
szerintem ők vették a jent és a frankot is, az oroszok.
nah b+ ez azé karcsu lett korrekciónak:), legalább egy fél pulykacombot hozzánk vághattak volna :), de tudom h éjjel 3/4 3 után fél perccel ha éppen ráfeszülnék a monitorra akár be is jönne...:)
nah b+ ez azé karcsu lett korrekciónak:), legalább egy fél pulykacombot hozzánk vághattak volna :), de tudom h éjjel 3/4 3 után fél perccel ha éppen ráfeszülnék a monitorra akár be is jönne...:)
én meg elment délben innen na a shortom tényleg párnapos lehet...eurusd
majd igen.
ebben most nem vagyok érdekelt, úgyhogy mindegyis merre megyeget :o)