Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: Kávézó Mamut II.ben!!!

#160833 BudFox Előzmény: #160518

Na itt vannak a Bécsi vendéglátó üzletek...

"potom" áron vannak boltok...de tényleg...1 napi forgalom árán lehet bérelni már jó üzleteket...az itthoni plázák el vannak szállva

http://www.flohmarkt.at/php/inserat_topsuche.php?such_kategorie=gastroimmobilien&region=wien&q=&biete=ok

"

1160., Ottakringerstrasse, branchenfrei, ca 85 m2 großes Neubaugeschäftslokal bestehend, aus einem großen Verkaufsraum, 1 schönen Nebenraum, Teeküche, Dusche, Toilette, Gas-Etagenheizung, Abstellraum im Hausflur, große Auslagenfront, Bestzustand.

Totalmiete € 1.250,--

Kaution: 3 Monatsmieten

Provision: 3 Bruttomonatsmieten zzgl.20% Ust

Kosten für die Vergebürhung.

Das Lokal ist ein Eigentumslokal, es kann auch in Eigentum gekauft werden. kaufsumme € 145.000,--<...

[gesamtes Inserat anzeigen]

Standort: Wien

"

Pizzéria 1100 euróért :-)))

"Imbiss-Pizzeria - SOFORT ZU HABEN

Wien, 8. Bezirk

Investitionsablöse: 23.000 Euro

Miete: 680 Euro Netto - (1100 Euro inkl.)

Mietdauer: Hauptvertrag unbefristet mit Weitergabe Recht

Nutzfläche: ca. 45m2

Kontakt: 0664 37 29 145

Standort: 1080 Wien "

És ez BÉCs..ahol még van fizetőképes kereslet...havi 30.000 Eurót simán lehet termelni benne..meglehet...

Tegnap voltunk mi is egy osztrák könyvelő irodában, ahol még részleteket kérdeztünk a nyitáshoz...Februárban indul az Osztrák biznisz..Bécsben :-))) remélem

Re: nincs cím

#160828 BudFox Előzmény: #160792

Igen..ez érthető..de ettől szerintem ma itthon nem kell félni, mert akkora a szegénység hogy nincs egyszerűen jól fizető kereslet hogy fel legyen futtatva a bolt...ürül mindenki hogy jut betevő falatra még..

#160792 hosszhuszár Előzmény: #160617

A másik.

Van egy üzlet, amit az előző bérlők ott hagytak, befuccsolt a vállalkozázuk.

Azt az üzletet, te kibérled.

Egy lepukkant üzletet bérelsz ki, a forgalmát is beleértve.

Te virágzó üzletet csinálsz belőle, abba akarod hagyni, mert tovább lépsz, magasabb kategóriába.

Vért izzadva, nagyon sok odafigyeléssel, munkával tetted virágzóvá az üzletet.

Csak úgy visszaadod a tulajnak, vagy megpróbálsz magad helyett bérlőt keresni, aki fizet azért, mert egy jól menő üzletet vehet át, és csak dolgoznia kell.

#160779 hosszhuszár Előzmény: #160663

Ha tulajdonostól akarod, az üzletet bérelni, nincs bérleti jog, hacsak nem egy olyan kedvező konstrukcióban, mint:

Az üzlet bérleti dijja 300e ft/hó, de ha megváltod a 10 éves bérleti jogot, mondjuk 5millió forinttal, akkor a havi bérleti díj, csak 150e ft.

Ezt a konstrukciót akkor szokták alkalmazni, amikor egy jó helyen lévő üzletet ad ki a tulajdonos, és 10 évre biztos bérlőt keres.

Kecske is jól lakott, kápszta is maradt.

#160663 BudFox Előzmény: #160617

Ha én ki akarok bérelni egy üzlethelyiséget, és bérleti jogot akarnának kérni..én megmondanám..: köszönöm szépen..adja el akinek tudja..nekem nem kell.

Mi csak 2-3 havi kauciót szoktunk kérni... amit a felmondáskor le lehet tölteni.

#160617 Zabás Előzmény: #160599

Ez a része teljesen érthető is! Sőt még jogosnak is tartom! De mi magyarok ebből is üzérkedést csináltunk! :(

#160599 hosszhuszár Előzmény: #160591

Azt annak idején azért találták ki, hogy az üzlethelyiségre fordított összeg, pl felújítás, vissza jöjjön.

Divat volt ez akkor, amikor az üzlethelyiséget, túlnyomó részt önkörmányzati tulajdonban voltak.

akkoriban fizettél az önkormányzatnak az örök bérleti jogért, mikor befejezted a vállalkozásod, ezt a pénzt, plussz inflációt, plussz az üzlethelyiségre fordított összeget kérted az új bérlőtől.

#160595 Csokigyáros Előzmény: #160593

Úgy érzem közvetlenül érintett a dolog... ennyire kevés dolog veri ki a biztosítékot nálad... :)

#160593 Zabás Előzmény: #160532

Tudod miért ilyen rohatd drága, sz összes helyet a romák bérlik és te csak rajtuk keresztül tudsz bérelni /pl váci utca 500K/nm!

+ különféle rendezvények! Ebben az iparágban van az egyik legnagyobb maffia!

Ez a bérleti jog megvéte…

#160591 Zabás

Ez a bérleti jog megvétele a világ legnagyobb lehúzása!

Gusztustalannak tartom és elvileg már meg is szüntették, de sok smucig tulaj ingyen nem akar megszabadulni a bérleményétől! Újpesten sok balhé volt miatta, új házban a fószer bérelte, nem fizette a bérleti díjat rendesen csak csurogtatta, hogy ne tehessék ki, közben árulta a bérleti jogot 3 mill-ért! Kérdem én mire fel? Új bérlő új szerződés a tulajjal, ki is derült a turpisság, a gond csak ott kezdődött, hogy az egyik újpesti kemény mag hozzátartozója lett lehúzva! Fájdalmas vége lett az ügynek! :)

#160532 BudFox Előzmény: #160517

Hát itt maradt egy csomó pecsenye, meg sültkolbász a nyakamon...gondoltam azzal beállítok majd a fórum találkozóra :-))

Csak az a felháborító hogy PEsten sok helyen milyen pofátlanul magasak a bérleti díjak...nemtudom azt ki lehet -e egyáltalán termelni ebben a válságos időben...

#160517 Hathor Előzmény: #160511

És el akar menni a bérlő? Vagy nem fizet? Mit kezdjünk vele? :)

#160511 BudFox Előzmény: #160466

Van nekem egy kiadó üzlethelyiségem a cukrászüzem előtt :-)

csináltam benne régen egy szépségszalon -t...és havi 15-20 -e Ft -ért adtam ki benne helyet fodrásznak kozmetikusnak :-))

persze olcsón adtam, mert a szolárium az enyém volt benne és azon volt a haszon...

de elmentek 5 év után a fodrászok..hogy most saját üzletet szeretnének..persze saját szoláriummal...:-)) most majd fizethetik ők a költségeket...a szolárium biznisz meg már úgyis pang :-)

most pecsenyesütő van a helyén .-)

#160505 BudFox Előzmény: #160477

tudok mondani egy jó osztrák üzlethelyiséges oldalt..majd este beteszem...:-))

#160475 Kriszti@n Előzmény: #160466

igen ott tulajdont nagyon ritkán tudsz venni,pl westendben a múltkor 5m/nm2 ért láttam ,nem hittem a szememnek... az önkormányzati konstrukciók ebben a korrupció mentes országban elég kedvezőek:D

#160466 Hathor Előzmény: #160464

Ezt már lebeszéltük egyszer, hogy bérleti jogot én sem vennék át soha, de ez nyilván az Önkormányzati üzlethelységekre vonatkozik.

A plázák bérleti jogokat kínálnak, nem?

#160464 Kriszti@n Előzmény: #160457

bérleti jog szerintem a legnagyobb f@szság,komoly ember(kivéve multi) nem is foglalkozik vele..vagy ha annyi nyeresége van ,hogy nem tudja máshogy költségelni akkor talán,de ez ritka a mai világban.egyébként a plázákban tényleg horror pénzeket kérnek érte,felhívtam 1-2-őt én is ,kicsi alku után jó lett volna annyiért, de tulajdonba :D persze ez nem derült ki a hirdetésből soha :D