Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#160371 Sanguis Előzmény: #160367

Hah, mily örömre okot adó hír. a brit GDP "csak" 0,3%-al zsugorodott. Hányadik negyed évben is?

#160367 Sanguis Előzmény: #160325

Ugyan mit kockáztatnak? Mondhatnának 6 %-os növekedést is. Lenne olyan hülye aki meg is "venné". Minden következmény, felelősségre vonás nélkül mondhatnak bármit, titkolhatnak el fontos tényeket, hamisíthatnak gazdasági adatokat, és folytathatnám a sort.

Amikor a mamut magánbankokat, és cégeket megmentik közpénzeken a csődtől, a kicsiket pedig hagyják bedőlni. Stb...

Majd, ha még nagyobb lesz a kaki, akkor széttárják a kezüket, és elhárítják maguktól a felelősséget, mondván, hogy amit lehetett azt mindent megtettek, de az a csúnya gazdaság keresztbe rakott nekik.

#160351 Amatoregy Előzmény: #160348

ezt tetszik. Ha egy napot (max kettőt) tévedsz akkor jó. Legfelebb fele mennyiséggel trédeljük...

#160325 Moiser Előzmény: #160302

Es az Usakokban ,ahol a gdp nagy reszet a belso fogy. tette ki, vajh mitol elenkul majd barmi is, emelkedo munkanelkuliseg es romma vert dodo mellett ?

(koltoi volt a kerdes) :)

kiskocsog aud hat nem ki…

#160302 lilia

kiskocsog aud hat nem kiszedett kitores elott...na mindegy, nagyobb mennyiseg volt igy is, mint a megengedett.....jo nap volt, mar nem is nezem...

EURHUF short (nagy rizi…

#160300 -sabe

EURHUF short

(nagy rizikóvállalással)

#160276 Kardj Előzmény: #160269

Ursi nééz egy napos chartot kérlek és láthatod h a font jent nem venni kell!!

#160275 big-ebuy Előzmény: #160265

1,5021től voltam kicsit zártam várom jöjjön feljebb aztán ismét short....jó ez ha nem tőr ki rv piac bummm

#160268 Kardj Előzmény: #160265

:)

nem értem én ezt ursi de kezdem föladni azt h én valaha is megértsem

#160265 Dr. ursi Előzmény: #160263

csak kérdés japcsókok hol fohgnak dolgozni :o)mert akkor szintén nem lesz miből fogyasztani

ingáznak majd kínába ? :o)))