rohadjon meg,nem jött le értem.....:(((
nehezen adja magát,leszúrás kell,azt megvesszük......lecsorgás nem jó.....
plötty
nem bánom,csak legyen most egy leszúrás 126-ig......
Fogy az idő...gyerünk ,gyerünk......
Hmm, márpedig ha a Neonak kellenek a jó reklámszerződések, akkor meg fog egyezni Bochkorékkal szvsz!
Akkor ki kell ütni a long stoppokat.....
Most figyelni !!!!
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=25467
Nem tudom, mit tökölnek ezen 1-2 hetet.
Ki fogják termelni az árukat.
128 dönt !!! ott van jó hozam-kockázat arány......alatta kuka...
most kezdődik az igazi kereskedés,nagy csörte lesz itt !!!
Öntés.
Eltűntek a titkozatos nagy vevők és a titkozatos nagy eladóknak is kezd nyoma veszni. Nahát... :)
Mindjárt 130.
Markers összeomlott.....látom mire gondolsz,akkor holnaptól esés !!!! duplacsúcs....
Ez nálam "eco betegség" ami arra vezethető vissza, hogy az első 6x-100-ig végigvitt pakkom nyereségének nagy részét elbuktam, amikor 103-on bele tdt-ztem, a második kör emiatt valóban ki-be ugra lett mert még egy ilyet rémálmomban sem szeretnék, ezért inkább sok kisebb nyerőt tettem zsebre, de pl a genesisnél mai napig büszke vagyok a 809-es kiszállómra az 5xx-ről vitt pakkommal, de ültem ki már 50-100% emelkedést otp-ben és fotexben is...
na jah, rossz nézni, ahogy ki be ugrál, lassan a nyereségét elviszi a broki díj :)
én anno az otival voltam így, ki be ugráltam, oszt amikor a rali alább hagyott már ez a stratégia nem volt jó. buktam is rendesen. pár pontot korrigált lefele kezem megbicsaklott nyomtam az eladás gombot, hogy ne bukjak nagyott... majd pihi, átgondoltam a történéseket, és ismét újult erővel, stratégiával itt és kevesebb veszteséggel (még) :)
Visszatértem, de látom stoppom működött
profit eltéve
30 alatt vételi szándékom lenne :-D
sztm legyen pénze is :))))
szerk: 200kval mit játszik... 134en drága?
nem láttam még 2millió dbos piaci vételt ecoban, remélem eljött az a nap :D