Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#159726 Koffein Előzmény: #159711

ha egy ekkora ralliban nem bírsz nyugton maradni és beremeg a kezed, akkor a sima hétköznapokba, hogy fogsz teljesíteni? :)

és te is tudod az econet kis rv nagyot esik, nagyot is megy... szerinted hányunkat izzasztott meg az első rali utáni korrekció? én már ott tartottam, hogy 71nél dobok mindent, habár így is nyerőben szálltam volna ki, mert 67en vásároltam még az első percekben, erre a 2ik ralinál hozzávettem 87nél...

legyen terved, tudd hogy mit akarsz és a szerint kereskedj... legyen egy célárad, hogy hol lépsz be és hol lépsz ki. :)))

#159724 Scipio Előzmény: #159718

Ráadásul - legalábbis a leírás pillanatában - szinte teljesen egyenlő a két oldal :))

#159717 zeeh_ Előzmény: #159714

225-tel kiegyeznék karácsonyra. :) De egye fene, mikulásra is jó lesz. :)

Ez brutál, 1 milla vevő áll szemben az 1.3 millió eladóval.

Játszanak a srácok.

#159715 zeeh_ Előzmény: #159702

Érdekes, senki nem akar venni 133-on.

134-ért biztos jobban megérni. :)

Szép számok mindkét oldalon. Lehet, hogy még a végén húznak rajta fel?

#159714 hAliG Előzmény: #159702

Ahhoz mit szólsz, hogy innen lelátogathat ~113-ig, aztán vissza 134-re, ha azt átviszi, akkor cél 169, majd 225 :)

#159711 Scipio Előzmény: #159702

Az a szerencsém, hogy egy ilyen nagy raliban tanulhatom meg a leckét, így még minden hibám ellenére is szépen keresek, csak egy kicsit több tapasztalattal a hátam mögött ennek többszörösét realizálhattam volna..

Egyébként a mai kereskedésem: a tegnapi 130-as mellé - miután megnyugodtam, hogy a 125 tart - 127-28-on ugyanakkorát mellévettem, az egészet 137-en dobtam, felét 35-ön visszavettem - majd miután a 130 megfogta - 132-n megdupláztam és az egészet 34-en eladtam, szerintem összességében nem volt ez annyira béna :))

#159702 Hibaz Előzmény: #159692

Ez a baj !! Ne sopánkodj,legyen stratégiád,és tartsd is be !!(én reggel leírtam,hogy mire játszottam,el is adtam,nem fáj a fejem...)

Ha a kis ugrálással keresel,akkor maradj annál,ne csinálj mást....ennyi,találj rá a stílusodra...

van itt még vevő...::))

#159692 Scipio Előzmény: #159670

A tanácsaidra - és hercegére is - mindig odafigyelek, ma teljesült a tegnap kitűzött céláram a 37-es eladással, csak lehetett volna több is benne, ezen bosszankodok, az utána lévő ugra-bugrákkal ugyan sokra nem mentem, de egy kicsit még ezek is hoztak, így a pénzkeresési rész rendben van, a tradelésin viszont még bőven van mit finomítani...

#159675 Scipio Előzmény: #159663

Az igazi fordulatot az én eladásaim szokták jelenteni :)) Még a második hullámban sikerült a reggeli visszaesésekben többször a fordulási ponton eladnom, ebben utolérhetetlen vagyok :))

#159670 Hibaz Előzmény: #159656

Ne haragudj,de ezek pszichés problémák....így azt kell mondjam,válts stratégiát,mert így nem fogsz pénzt keresni..

Ismerd meg önmagad,és ismered a világot !!!

Van aki,hosszú befektető(van türelme)

Van aki napi trader(tud kockázatot kezelni,és becsüli a kevesebbet is..)

Van középhosszú bef.(próba szerencse,ha van haszon kiszáll,de tud várni is)

Valahová tartozni kell..........

128 tartson,oszt holnap meglátjuk....

#159666 zeeh_ Előzmény: #159662

Játszanak inkább a micsodájukkal. :)

132

Beálltam a 2. körre. Vajon összejön-e?

Szeretném megjegyezni, h…

#159663 wizes

Szeretném megjegyezni, ha kiszórnám abban a pinanyalatban úgy emelkenne mint a hőlégballon.

De nem, fogom itt 134-en mind a 4x2 darabommal.

;<))

#159660 zeeh_ Előzmény: #159647

Menteségemre legyen szólva az átok. :)

Amibe belevettem az előbbi trancakcióig az utóbbi 3 napban, az utána bezuhant, el is buktam az Eco nyerő kb. 1/3-át. :(

#159656 Scipio Előzmény: #159643

Na pánik azért nem volt, csak elegem van, hogy a fent beragadt pakkjaim miatt nem merem kihasználni a lenti vételi lehetőségeket, ez történt reggel is 130-as pakkom miatt 125 körül már a dobáson és nem a vételen gondolkodtam...

szerk: aztán 37-en repült az egész, 35-ön - kicsit korán - visszavettem...