izgi mi? :))
izgi mi? :))
Na, ebből így mi lesz? Már a 131 is vékonyodik... Jöhet a 130 rövidesen.
csorgás kis forgalommal nem lefele mutat.. ilyenkor adják el a kicsik, nagyobbak gyűjtik... Azért csorog vissza, mert kiszívják a paicot... 130alatt kút.
bizony; és milyen unalmasan is telt az elmúlt 1 óra. a frány spekik sem akartak kereskedni olyan nagy lendülettel. pedig reggel még csak úgy dobálták a 10 millió ft-okat :)))
Ez a csorgás inkább lefelé mutat, szemben a tegnapi nappal.
Beálltam egyelőre 132-re, hátha kapok, vannak még előttem szépen.
892 millió forgalom, 1 milliárdot túl fogjuk lépni.
pedig ez a kis forgalmú lecsorgás nem tűnik veszélyesnek...
keményen beelőztük a molt. forgalom szempontjából, tegnap is dobogós volt az eco.
Még ezek se tudják, hogy mit akarnak.
De én sem, viszket a tenyerem egy 133-as Eco vételre, de az utóbbi 3 napban mindig mellényúltam.
BUX közben mindjárt kizöldül.
867 millió az Eco forgalma eddig.
Azért a Class FM sem hozza tartósan a zenei nívót, már 4 órája nem adtak le egyetlen élvezhető számot sem...
Most is valamilyen amerikai sramli zene keverék szól. Valami borzalmas, szerencse, hogy nincs a kezemben kisbalta, mert már a hangszóróban lenne...
pont ezt akartam megkérdezni. A családtagok adják-veszik egymásnak egyre magasabb áron?:-)
Ha tudnám elárulnám :)
Az is lehet, hogy bocskorandusz most fektet be a saját jövőjébe :)) (rémhíreket halhattak, olvashattak:-))))
Az Ecoban egy biztos. A rallyk után mindig visszatér az 50-60 Ft-os szintre.
2009. november 24.
Ganxsta és Lovász töltheti ki a Bochkor és Boros páros helyét
Újrakezdték az egyszer már megszakadt tárgyalásokat a reggeli műsorról a Neo FM és a slágeres reggeli Bumeráng műsorvezetői, miután pénteken a Sláger eldöntötte: nem küzd és kivonul az országból.
Ismét tárgyal a Neo FM és a múlt héten megszűnt Sláger reggeli műsorának arcai, Boros Lajos és Bochkor Gábor - értesült a Kreatív.
Most nagyobb az esélye a megállapodásnak, hiszen a Neo FM nincsen időkényszerben: decemberig a Ganxsta Zolee és a radiocafés Lovász László vezette átmeneti műsorral, a Kamikázéval töltik ki a reggeli sávot, ami értelemszerűen erősíti a rádió tárgyalási pozícióját. Eközben a Sláger pénteken bejelentett kivonulásával az az akadály is elhárult, hogy Bochkort és Borost 2010 végéig érvényes szerződés kötötte korábbi munkahelyéhez. A tárgyalások így lényegében az anyagiakról, illetve a háttérstábról szólnak.
A Kreatív Online értesülései szerint a Boros-Bochkor terv elvetése után a Neo FM Hajós Andrást és Till Attilát akarta összehozni egy reggeli műsorba, de ez nem járt sikerrel. A mostani megegyezésbe még bekavarhat az a Roxy, amellyel az utóbbi hetekben a Sláger tárgyalt a túlélés lehetséges formáiról: miután a Sláger amerikai tulajdonosa felállt a tárgyalóasztaltól, a Roxy ukrán tulajdonosai azt mondták, a Sláger stábjával tárgyalnak tovább.
jó, de ki veszi?