Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#159480 Koffein Előzmény: #159473

amíg az eco nem szabadul a srv.től addig szerintem felfele tartunk... 206ért vásároltak anno be, vagy mi a manó volt... oszt ezt a szintet tuti el akarják érni. én csak ebből indulok ki. lehet rossz megközelítés de most van rádió, sztori. celebek fordulatok, minden ami egy kis izgalomhoz kell… :)

#159473 hosszhuszár Előzmény: #159468

Azt gondolom, közkéz kiszippantás folyik. Mindez a neo miatt?

Csak az az érdekes, hogy senki nem jelentett idáig, ez tovább élteti a storyt.

családtagok,rokonok, nyakig ülhetnek ecoban:))

#159472 Josef Előzmény: #159468

hát elméletileg 128 a támasz... ha jól tudom...

csak félek kissé de mostmár benn állok vétellel és nem veszem ki ..

Értem én hogy gőzgép, de mitől megy?????

#159461 Josef Előzmény: #159458

Persze nem is a darabszámokra voltam kiváncsi, csak ha azt írod hogy sokat vettél, gondoltam beállok extrém alacsony vételre...

Nah maradok 130 on és elmegyek dolgozni kicsit..

Ha ma 130 az árfolyam, akkor kapok, és iszonyat zuhanás várható, csak szólok...

#159458 matgab Előzmény: #159454

kinek mi a sok...

Fele annyit, mint Freesoftot..

vettem 87-en esett 78-ig, vettem még 147-en, eladtam 139-en mind, visszavettem 137-en mind, meg még rá egy kicsit. Most visszaesett kb. 120-ig, aztán várok.

255? Több, mint a 211, és én enniyért már adtam el, a történelem pedig ismétli önmagát...:)

#159454 Josef Előzmény: #159425

Matgab?

Te belevettél az econetbe??

Jajj... nehogy megharagudj, csak viccből írom, de én is vásárláson töröm a fejem... ( 130 on állok) akkor ma tuti kapok, de lehet ki kéne venni a megbízásom, mert lesz 120 is???vagy lehet hogy 100 is? sokat vettél??? :-)

Jó kereskedést mindenkinek

#159450 Scipio Előzmény: #159443

Csak az a kérdés mennyi kárt kell még elszenvednem, hogy megtanuljam a leckét, és ne ugráljak ki-be minden 3-4 forintos elmozdulás láttán...

A halaknál csak a kandallós német adó volt jobb... ami tényleg tetszett az meg a világűrös felvételeket adó volt.

Sziasztok! Új felhasznál…

#159447 Reaper

Sziasztok! Új felhasználó vagyok a fórumban, de passzívként régóta figyellek bennetek. Sok jó tanácsot és ötletet adtatok! Ezt eddig nagyon köszönöm!

#159442 wizes Előzmény: #159425

Duna tv-n volt régen éccaka akvárium úszkáló halakkal.

Kisértetiesen hasonlít a tegnapi charthoz a mai.

Akkor itt szépen eloldalazgat du-ig?

#159441 zeeh_ Előzmény: #159438

Alatta pedig halk zene szólt. Ezt még egyszer én is néztem pár percig. :)

Szép pufferek az eladói oldalon.

#159438 Koffein Előzmény: #159425

a hallakról csak annyit, hogy egy jó pár ével ezelőtt olvastam, hogy a duna tv-t akkor nézték a legtöbben, amikor akváriumban lévő hallakat adtak be, éjszaka ment mit tom én hajnali 1-2től a reggeli műsor kezdéséig... :D

nem is annyira elképzelhetetlen ez a halas ötlet :))))

#159437 zeeh_ Előzmény: #159432

Azt írtad tegnap, de miért pont 255? :)

Nyugi Scipio, én az elmúlt cirka 1 hétben bénáztam sokat. Az a nyamvadt átok. :)

A mai nap kísértetiesen hasonlít a tegnapira. Felhúzás, majd sávozás és lassú felfelé menet (talán).

#159436 Scipio Előzmény: #159431

Én le se merem írni a mai bénázásaimat, mert még kiraknátok a topicból :))) Azt, hogy mindennek ellenére még egy kis pénzt is keresetem, az maga a csoda, mert nem rajtam múlott...

#159431 Palimadár Előzmény: #159425

Legyen 200, én nem bánom, Mikulásra igazán jól esne, visszaszálltam.

Az akváriumra már volt bizonyítás, pár éve a csiga2 büntiben volt, és országosan mintegy 400 ezren nézték az állóképet.:-D

BB nyilván esett, de a hallgatottsága kielégítő, optimalizáltak és kész.:-)