Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#159430 zeeh_ Előzmény: #159425

No, akkor már nem csak én látom innen elérhetőnek a 200-at, hanem a Mester is. :)

Még 57 milla és megvan a tegnapi forgalom.

#159425 matgab Előzmény: #159411

szasztok!

Na csak lesz ez még 200. Kár, hogy 137-es átlaggal vettem vissza a 139-en anno eladott pakkom és nem 120 körül...

Mindegy, a lényeg, hogy drágábban tudjam eladni és akkor nagy gond nem lehet...

Amúgy az első 2 naphoz képest jelentősen javult mindkét zenei adó zenei nívója.

Főleg a class FM-é. Tegnap este 11 -kor pl. berakták az egyik régi kedvenc CD-met ami az egyik farmer reklámzenéit gyűjtötte össze. Szerintem annyira tetszett nekik is, hogy még a sorrenden sem változtattak, de ezek tényleg j zenék voltak....

Szóval nálam a Class a nyerő.

A lakosság meg majd megszokja a neo-t.

Lassan azt hiszem, hogy ha a TV2 egy akváriumot adna reklám megszakításokkal, amin mozognának a halak és lenne eseteleg valami fényjáték az is nézőcsúcsot állítana fel...

Az emberek azt nézik ami van és kész.

Én is gondolkoztam, hogy ez a BB duó régen is ennyire nívótlan volt, mert egy kb. 10-15 éve még én is szerettem őket hallgatni. Persze akkor zenék közben beszélgettek és nem a beszélgetések/rötyögések közben zenéltek néha.

Szóval soha nem tudtam eldönteni, hogy az én jellemem fejlődött és hagyta el a Kapuccsinó/boomeráng színvonalát, vagy ők süllyedtek, mint a Titanic, ahogy egyre nagyobb sztároknak hitték magukat. De az is lehet, hogy mindkettő egyszerre...

#159422 zeeh_ Előzmény: #159421

Az eco hangulat alkalmas lufi fújásra is, így 2 legyet üthetnek egy csapásra, ha mégis 200 fölé menne az árfolyam. Megvalósulhatna a korábbi ígéretük, ami a "211 Ft alatt nem emelünk tőkét" címet viseli.

Azért innen 130 környékéről már nincs ez olyan messze. 3 limites nap kell "csak" hozzá és 196 lenne máris.

#159398 Hibaz Előzmény: #159385

A tőzsdén mindenki állandóan meglepődik.......

115-től,akár Eliot is indulhatott.....nézegessük..

Ha ma nő a forgalom,és napközben zászlósodunk,akkor holnap már jönni fog a rés.....(long verzio)

131 rövid támasz.......

#159397 Zotya32 Előzmény: #159394

miután pf-re ritkán jöttök :)

(#85846) econet topik

Értékelés: 0

válasz erre | Ma, 10:14

MMTS rendszeren látom... broki vagyok.....

128 támaszként funkcionál mostmár.....

nettó vevő már napok óta a hamilton.... tnap is ök kezték.....

thomasss

#159382 Hathor Előzmény: #159377

Nem olvastam vissza mert nincs időm, de mintha fülescsésze lenne 15percesen, abból szépen megy fel

#159377 Hibaz Előzmény: #159370

Tolja a bolingert, jöhet Herceg 142-je......(délután,nem 10 perc mulva...::)))