Ha az olasznál most (10. runde) jött el a holtpont, akor gáz van.
De talán még nyerhető lesz ...
Ha az olasznál most (10. runde) jött el a holtpont, akor gáz van.
De talán még nyerhető lesz ...
Remélem csak 1 korai holtpont volt, többet ésszel még még meg lehet firkálni az olaszt.
A darálás most jön még ...
Sajna ...
;(
kb. 3 menet a végéig ...
5. menet vége ...
Madár feladta lélekben. Látom rajta.
Kár érte ...
Szerintem tévedtek.
De, meglátjuk pár perec múlva ...
Patron elég lehetett volna 1-2 éve profi promóval és showman-ebb stílussal, de mára talán túl sokat kivett belőle mentálisan ez a huzavona.
Érdekes, h Darius sem mozdult ki, pedig nagyon adja a bankot.
Klicskókat nagyra becsülöm, mert ki tudtak ugrani és szinte ugyanazzal a melóval mégis világhírüvé válhatnak.
Nono ...
Ezek a srácok elég kemények, sőt ...
Madárnak meg, megvan azaz előnye, hogy gyors. Nem csak az ellenfelénél gyorsabb, hanem a súlycsoportjához képest is.
talán nem volt benne annyi patron, h az usában is megállja a helyét
későn kezdte a prfi karrierjét
Sajnos már ő maga is kételkedik a folytatásban.
Nem értem miért nem lépett már túl az Universumon ha ennyi kétséget látott bennük feléje.
Ez nagyon USA centrikus sportág, aki oda nem jut el időben, annak sztem nem teljesülnek be az álmai igazán.
szeintem vége a boxkarrierjének
ez világosan látszott az elmúlt időszak történéseiből
kegyvesztett lett az universumnál
lehet, h ő is arcoskodott, ki tudja, azért volt jópár olyan meccse ahol nem volt meggyőző
ps: ezért nézek K1-et szívesen, ott kidolgozzák a belüket 3X3 perc alatt és ritka a maszatolós meccs :))
Erdeivel, nem lehet egy lapon említeni kokót, zsolt javára.
Klasszis boxoló, csak kicsit nyünyüle, amit alaposan ki is használtak szegénnyel szemben.
Viszont, amiben Erdeinek fejlődni kell, az a kommunikáció, értelmileg felnőni a box tudásáig.
Még nem késő......
ősgyökér, nagyképű köcsög volt a szövege.
az a baj, h ez az universum box olyan juróp beltenyészet box
nekünk istenek, világszinten sehol sem jegyzik őket, KoKo bácsival egyetemben
közröhely ez az egész magyar labdarúgás
én elvenném az összes támogatást tőlük és más, erre érdemesebb, eredményeket hozó, alulfinanszírozott sportágakra fordítanám
aki akar focizni az tegye sportszeretből és bizonyítson, ne csak és kizárólag a zseton legyen az egyetlen motíváció
Igaz, hogy a mi erdei madarunk egy kicsit pénzéhes lett, de a biztosat azért a bizonytalanért nem adná oda, ha nem biztosra menne, szerintem.
Láttam a riportot vele, nincs rajta egy deka felesleg sem, túl jó kondiban van szerintem, technikásabb sokkal, gyors is, csak ne szaladjon bele egy pofonba, ezzel lehet megfogni, mással nem.
Semmit nem tudok erről a pofáról. No de azért mégiscsak világbajnok, meg 8 kilóval nehezebb Madárnál.
Remélem igazad lesz, és madáreleség lesz a manuszból! ;-)
vhogy el kellene érni, hogy az U20-as csapat játsszon egy mérkőzést az A-válogatottal. lássuk ki a jobb :)
Szerinted?
Madár megeszi reggelire......