Még mindig limbó hintónak néz ki.
Vajon az átok elszállt-e a fejem fölül? Kiderül, ha majd beleveszek... :)
Még mindig limbó hintónak néz ki.
Vajon az átok elszállt-e a fejem fölül? Kiderül, ha majd beleveszek... :)
Remélem csak jövő héten kapsz..:))
120 fölé reppenhetne.....messze még a záró.....
A pénteki 116-os záró után ma 119-en nyitott, de csorog lefelé.
105-109 között kinyitom a zsákomat. :)
89es ecoról álmodtam, az ábra nem ezt tükrözi :S fene :)))
Azé egy éccaka dönteni a Gripen mellett az addig nyerésre álló F16 ellenében kicsit fura.
Ha már itt tartunk, miért is került többe egy "ellenség-barát azonosító" beszerelése, különösen államadósság fejében, mint egy új gép-park beszerzése?
Ezt senki nem hiszi el.
Az oroszokkal a gazdasági kacsolatot nem szabad megszakítanunk, sem korlátoznunk. Az amcsik messze nem a legmegbízhatóbbak e téren ...
Igaz! A lényegnek a részvényről kéne szólni :
" ..Nekünk az a lényeg hogy,hol nyitunk vételi,vagy eladási pozit.."
Sztem is venni kéne a 110-120-as szinteket (ezt ha nem is vették, de egyenlőre nem is öntötték) felfele a következő 3 hónapban sokkal inkább el tudom képzelni mint lefele a 100 alatti szintekre.
Nem tudunk mi lószart sem......fölösleges filozofálnunk...
Miért ment az árfolyam 80-ról 150-ig ??? Senki sem tudja(nem azért mert elindult a rádió,ezt mindenki tudta....)
Piros x-el bejelöltem,hogy hol járhatunk most.....hogy most hétfőn megegyeznek Borosékkal,és az viszi 130 alá,nem tudom.......tök mindegy....
Nekünk az a lényeg hogy,hol nyitunk vételi,vagy eladási pozit........
http://kepfeltoltes.hu/view/091121/ECONET30_TRENDVONAL_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kék a trendvonal,piros talán a csatorna alja........130-nál várhatjuk a 3-ik rést........
2006 ősze nem volt belügyük, betudták az esti hírekben szereplő akció shownak. a jelenlegi eset meg keményen belügy, hisz kemény dolcsitól esik el egyik cégük. ennyi a különbség.
Majd ez is lecseng.
Amikor Orbán jól megszívatta (helyesen) az amcsikat azzal, hogy nem a leharcolt vadászgépeiket választotta az ország, hanem a Gripeneket, akkor is micsoda fesztivált csináltak a jenkik, amiért nem vette meg az ország a selejtezésre váró ócskavasaikat.
Kicsit már elegem van, hogy mindenki az USA hátsóját nyalja.
A brit, az amerikai, a német, a holland, a belga, a japán, a norvég, a francia és a svájci nagykövetség meg jobban tenné, ha a saját belügyeikkel foglalkoznának és nem pofáznának bele mindenbe, hogy ez által is jól benyaljanak az USÁ-nak.
Csak úgy mellesleg, akkor miért nem pofáztak bele az ország belügyeibe, amikor 2006 őszén brutálisan felléptek a rendőrök a tömeggel szemben?
voltak nagoyk :) csak magyarok :)))
A Neo képei a Kiskökörcsin utca 46/c, X. em. 3 kisszoba címen készültek.:-)
(Nekem az derült ki, hogy a totálkáros páros totálkáros élő rádióadásban.)
ha így halad a neo a jövőbeni pénzeszsák, akkor azt tudom mondani, hogy a class agyba főbe veri a reklámpiacon.
már most érezhető a különbség
http://www.classfm.hu/hu/index/default/
a winklerről milyen kép van fent? kamerás mobil? hihetetlen. azért több profizmust várna az ember.
de azért reméljük lesz ez még jobb is. :)
Voltak nagyok, de csak speki céllal, akik talán már kiszálltak... szvsz a neo hosszú távon jobban járt volna balázsékal.
Kíváncsi vagyok, hogy ha média birodalmat akarnak építeni, akkor eladják-e, mert ha pár hónapon belül eladják, akkor az azt jelentheti, hogy soha nem fognak felnőni a média birodalom legkisebb lécsőfokára sem. Talán álom szinten megmarad a vezetőségnek. oszt ennyi.
Jó reggelt, sztem ebből nem következik biztosan, h nem volt(ak) nagyok is a piacon.
Sztem Bochkorék valamelyik tv-ben folytatják, csak idő kérdése.
Apukám pont aktuális, mert Csiszár az egyik új rádióban kapott helyet, meg azóta is sokszor volt jó helyen, és pont az Apukám világa, amit még ma is felemlegetnek (pl te is). Más ilyet nem nagyon tudsz mondani a királyi rádiókból. Max a Szabó családot.
Ettől független igaz, hogy senki nem pótolhatatlan, de vannak korszakalkotó műsorok és egyéniségek, akiket aztán mások követnek és tovább fejlesztve a a stílust még jobbak is lesznek.
De mindig az első az igazi, mert ő alkotott újat, a többi csak követi és fejleszti.
Bochkorék meg értenek médiához, tudják, hogy lehet nagy tömeget megmozgatni. Ez is egy szakma és ártani nem ártanak vele. Mindenki úgy oldja meg a saját megélhetését, ahogy tudja, amíg az törvényes.
Úgyhogy, amit írtál részben igaz, részben nem.
bocskorék kihasználják a sok jobbágyot... szinpátiatüntetés meg hasonlók..ök le sem sz@rják ezeket..de fél év múlva senki nem emléxik majd rájuk..mint "apukám" már nem is emléxem a nevére.. vagy az öngyilkos györgyi..vagy a meghalt riporter az abkak müsorából..mindegyik azt gondolja hatalmas ürt hagyna maga után és hatalmasat alkotott.. de a média felkap kifacsar és eldob.. az élet meg megy tovább veled vagy nélküled..senki nem pótolhatatlan.
a benfenntesek gyüjtögették szépen kiszálltak belöle..minimum dupláztak..
116-os záró? Kevesebbet vártam. :-O
PF-es hír alapján Bochkoréknak szűkülnek a lehetőségeik az Emmis kivonulásával.
Juventus vagy Neo, szvsz ez lesz számukra a kérdés, mivel a Classon Balázsék lesznek rövidesen reggel.
Szépen feltornázták az árfolyamukat az elmúlt 2 hétben, a csapból is ők folytak.