És azt se felejtsük, hogy a japánok 140 körüli szintre várják a hónap végére.
És azt se felejtsük, hogy a japánok 140 körüli szintre várják a hónap végére.
A GBP/JPY dupla ellenállásnál, az 50-es napos fibónál, utána várja a heti 38-as fibó 146 körül. 4H-n dupla alj lehetőség.:) Szóval benne van egy fals kitörés felfelé, vagy vissza teszt a 38-as fibóig.
Az USD/JPY beszorult a napos 61 és 76-os fibó közé múlt héten, bár pénteken már 76 alatt zárt. Minden esetre letörést várok a jövő héten én is a JPY pároknál.
De egyetértek, hogy várható egy visszahúzás, a kérdés, hogy meddig?
igen H1-et néztem.
H4 valóban nem sérül, de csúnya lenne, ha menne :-(
Attól függ, hogy az altrendet, vagy a főtrendet nézzük, az eddigi esés 61,8 fibója pont a célár:
sziasztok mindenkinek.
gbp jen naposon nagyon szépen tört le a szükülésből szerintem itt az idő arra a régen várt shortra... BÁÁÁRRR hozzáteszem vmi miatt azt érzem h hétfőn(vasárnap éjjel) még fölhuzzák a 147,2-147,5 köré kb és utána esik el minden....
Ha ezt a célárat megcsinálja, az már régen rossz, mert akkor kilép, a H4-es csökkenő trendből.
A v.pattanás nem volt kérdés, mert, napos trendcsati aljáról pattant.
Itt inkább az aggasztó dolog, usa pénteki ügyködése, meg usa index esésre, nem esett eurusd :-(
Na mindegy nekem elég lenne 48 alá szurnia
rendben :-)
viszont van egy elég szörnyű gondolatom.
Usa napon belül megcsinálja a korrit :-(
Hogy mennének .....
Akkor vasárnap már okosabb leszek, persze ha megosztod az elemezgetés végeredményét:))
és kiváló R/R aránya van most.
hétvégén elemzek, vasárnap limitet teszek :-)
Nem hiszem én sem, hogy egyszerűen adják meg magukat a carryzők. Lesz még itt rángatás.
Viszont ha fals volt naposon a kitörési kísérlet, márpedig most úgy néz ki, akkor igen sok száz pötty lehet benne:))
Ui. az előző az órásra vonatkozott:))
De lesz, csak ők még húzhatnak rajta és úgy le, bocs ha nem voltam érthető:))